PlayStationin sisäänkirjautumistunnuksen (sähköpostiosoitteen) vaihtaminen

Lue, miten voit vaihtaa PlayStation™Network-sisäänkirjautumistunnuksen (sähköpostiosoitteen).

Sisäänkirjautumistunnuksen vaihtaminen verkossa

Kun vaihdat sisäänkirjautumistunnuksesi (sähköpostiosoitteen), sinut kirjataan ulos kaikista laitteista. Kun vaihdat sisäänkirjautumistunnuksen, saat siitä ilmoituksen vanhaan sähköpostiosoitteeseesi.

1. Kirjaudu sisään Käyttäjätietojen hallintaan.
  2. Valitse sivupalkista Turvallisuus.
  3. Valitse kohdan Sisäänkirjautumistunnus (sähköpostiosoite) vierestä Muokkaa.
    Sinun on ehkä kirjauduttava sisään.
  4. Anna uusi sähköpostiosoitteesi ja valitse Tallenna.
  5. Saat uuteen sähköpostiosoitteesi viestin, jossa sinua pyydetään vahvistamaan uusi sisäänkirjautumistunnuksesi. Napsauta viestissä olevaa Vahvista nyt -painiketta.
    Saat myös vanhaan sähköpostiosoitteeseesi tiedon muutoksesta.
  1. Valitse Asetukset > Käyttäjät ja tilit > Tili.

2. Valitse Sisäänkirjautumistunnus (sähköpostiosoite). Anna uusi sähköpostiosoitteesi ja valitse Vahvista.
    Sinun on ehkä kirjauduttava sisään.

3. Saat uuteen sähköpostiosoitteesi viestin, jossa sinua pyydetään vahvistamaan uusi sisäänkirjautumistunnuksesi. Napsauta viestissä olevaa Vahvista nyt -painiketta.
    Saat myös vanhaan sähköpostiosoitteeseesi tiedon muutoksesta.

1. Valitse Asetukset > Käyttäjätietojen hallinta > Käyttäjätilin tiedot > Sisäänkirjautumistunnus (sähköpostiosoite).
  2. Kirjaudu sisään.
  3. Anna uusi sisäänkirjautumistunnus (sähköpostiosoite) ja valitse Vahvista.
  4. Saat uuteen sähköpostiosoitteesi viestin, jossa sinua pyydetään vahvistamaan uusi sisäänkirjautumistunnuksesi. Napsauta viestissä olevaa Vahvista nyt -painiketta.
    Saat myös vanhaan sähköpostiosoitteeseesi tiedon muutoksesta.

Mikä on sisäänkirjautumistunnuksen sähköpostiosoite?

Jokaisella tilillä on yksilöllinen sisäänkirjautumistunnus, joka vastaa kelvollista, voimassa olevaa sähköpostiosoitetta. Tunnuksella kirjaudutaan sisään PSN-verkkoon. Sähköposti on PlayStationin ensisijainen keino olla yhteydessä pelaajiin, ja sitä käytetään seuraaviin tarkoituksiin:

• tilin vahvistaminen
  • tietojen suojaaminen
  • tärkeiden tilitietojen välittäminen.

Suosittelemme varmistamaan, että käyttämäsi sähköpostiosoite on toimintakunnossa ja helposti käytettävissäsi.

Ongelmia sisäänkirjautumistunnuksen vaihtamisessa?

• Yhteydessä voi olla ongelmia tai PlayStation Networkissa voi olla huoltokatko. Tarkista internet-yhteytesi ja PSN:n tilasivu.
  • Jos sisäänkirjautumistunnuksen kanssa ilmenee ongelmia, katso vianmääritysohjeet oppaasta.
  • Jos et voi käyttää haluamaasi sisäänkirjautumistapaa etkä voi vaihtaa sisäänkirjautumistunnusta, palauta tilisi.

Jos et voi käyttää sisäänkirjautumistunnusta (sähköpostiosoitetta), ota meihin yhteyttä sivun alaosan painikkeen kautta.

Onko sisäänkirjautumistunnus muuttunut odottamattomasti?

Jos uskot, että joku toinen henkilö on muuttanut tilin tietoja, tutustu seuraavaan tilin suojauksen oppaaseen.