PlayStation Network -tilin palauttaminen

Jos kadotat todennusavaimesi tai PlayStation™Network (PSN) -salasanan, voit palauttaa tilin joko verkossa tai konsolissa.

Tilin ja siihen liittyvän todennusavaimen palauttaminen

Jos käytettävissäsi on aktiivinen todennusavain, voit kirjautua sisään ja hallita tilisi todennusavaimia. Jos olet esimerkiksi kadottanut puhelimesi, mutta sinulla on toinen laite ja siihen rekisteröity todennusavain, voit kirjautua sisään kohdassa Käyttäjätietojen hallinta kyseisellä laitteella ja rekisteröidä uuden todennusavaimen.

Jos käytössäsi  ei ole voimassa olevaa todennusavainta, sinun on palautettava tilisi.

PSN-salasanan nollaaminen

1. Siirry Käyttäjätietojen hallinnan kirjautumissivulle ja valitse Ongelmia sisäänkirjautumisessa? > Nollaa salasanasi ja anna sisäänkirjautumistunnuksesi (sähköpostiosoite).
  2. Saat sähköpostiisi turvallisen linkin. Vahvistusviestin saapuminen voi kestää muutaman minuutin.
  1. Avaa sähköpostiviestissä oleva turvallinen linkki, täytä pyydetyt tiedot ja luo uusi salasana käyttämällä isoja ja pieniä kirjaimia, numeroita ja erikoismerkkejä.

Voit myös ottaa käyttöön todennuksen todennusavaimella. Se on nopea ja turvallinen tapa kirjautua sisään.

1. Valitse Asetukset > Käyttäjät ja tilit > Tili > Kirjaudu sisään
  2. Paina kirjautumisnäytössä kolmionäppäintä ja valitse Seuraava. Näytöllä näkyvään sisäänkirjautumistunnukseen (sähköpostiosoitteeseen) lähetetään viesti salasanan muuttamisesta.
    Vahvistusviestin saapuminen voi kestää muutaman minuutin.
  1. Avaa sähköpostiviestissä oleva turvallinen linkki, täytä pyydetyt tiedot ja luo uusi salasana käyttämällä isoja ja pieniä kirjaimia, numeroita ja erikoismerkkejä.

Voit myös ottaa käyttöön todennuksen todennusavaimella. Se on nopea ja turvallinen tapa kirjautua sisään.

Jos sinulla on pääsy ensisijaiseksi PS4-järjestelmäksi aktivoimaasi PS4:ään, voit palauttaa salasanasi muutamalla napsautuksella. Sinun pitää vain kirjautua sisään sisäänkirjautumistunnuksellasi (sähköpostiosoite):

1. Mene kohtaan Asetukset > Käyttäjätietojen hallinta > Kirjaudu sisään
  2. Paina kirjautumisnäytössä kolmionäppäintä ja valitse Seuraava. Näytöllä näkyvään sisäänkirjautumistunnukseen (sähköpostiosoitteeseen) lähetetään viesti salasanan muuttamisesta.
    Vahvistusviestin saapuminen voi kestää muutaman minuutin.
  1. Napsauta viestissä olevaa linkkiä ja syötä uusi salasana.

Voit myös ottaa käyttöön todennuksen todennusavaimella. Se on nopea ja turvallinen tapa kirjautua sisään.

1. Mene kohtaan Asetukset > Käyttäjätietojen hallinta > Kirjaudu sisään
  2. Paina kirjautumisnäytössä kolmionäppäintä ja valitse Seuraava. Näytöllä näkyvään sisäänkirjautumistunnukseen (sähköpostiosoitteeseen) lähetetään viesti salasanan muuttamisesta.
    Vahvistusviestin saapuminen voi kestää muutaman minuutin.
  1. Avaa turvallinen linkki, täytä pyydetyt tiedot ja luo uusi salasana käyttämällä isoja ja pieniä kirjaimia, numeroita ja erikoismerkkejä.

Voit myös ottaa käyttöön todennuksen todennusavaimella. Se on nopea ja turvallinen tapa kirjautua sisään.

Tilin palauttaminen

Jos käytössäsi ei ole todennusavainta, et pysty antamaan tilisi varmistustietoja tai et voi avata salasanan palautussähköpostia, ota yhteyttä PlayStation-tukeen.

Etkö saanut salasanan nollaussähköpostiviestiä?

• Sähköposti on saattanut päätyä roskapostikansioosi.
    Etsi sitä sähköpostistasi hakemalla viestejä sanalla ”PlayStation” kaikista kansioista, mukaan lukien mahdolliset roskapostikansiot.
  • Sähköpostiosoitteessasi voi olla kirjoitusvirhe.
    Toista salasanan nollaamisen vaiheet ja varmista, että Unohditko salasanasi? -sivulla näkyvä sähköpostiosoite on se, jolla kirjaudut tilillesi.
  • Onko sinulla lapsen tili?
    Vain perheen hallinnoija voi nollata tilin salasanan.
  • Käyttäjätietojen hallinnassa voi olla ongelma. Joskus verkko-ongelmat voivat viivästyttää salasanojen vaihtamisviestejä. Tarkista verkon tilasivu.
  • Eikö ongelmasi edelleenkään ratkennut?

Tilin salasanan vaihtaminen verkossa

1. Kirjaudu sisään Käyttäjätietojen hallintaan
  2. Valitse sivupalkista Turvallisuus
  3. Valitse Salasana-kohdan vierestä Muokkaa, niin voit vaihtaa salasanasi.
    Voit myös ottaa käyttöön todennuksen todennusavaimella. Se on nopea ja turvallinen tapa kirjautua sisään.
  1. Vahvista muutokset valitsemalla Tallenna
  2. Voit nyt kirjautua tilillesi uudella salasanalla.
  1. Valitse Asetukset > Käyttäjät ja tilit > Tili > Turvallisuus
  2. Valitse Turvallisuus > Salasana.
  3. Kirjoita uusi salasana kahdesti ja valitse Jatka.
    Voit nyt kirjautua tilillesi uudella salasanalla.
  1. Valitse Asetukset Käyttäjätietojen hallinta > Käyttäjätilin tiedot ja anna salasanasi.
  2. Valitse Turvallisuus Salasana
  3. Kirjoita uusi salasana kahdesti ja valitse  Jatka
  4. Voit nyt kirjautua tilillesi uudella salasanalla.

Lapsen tilin salasanan nollaaminen verkossa

Vain perheen hallinnoija voi nollata lapsen tilin salasanan.

1. Kirjaudu perheen hallinnoijana sisään kohdassa Käyttäjätietojen hallinta
  2. Siirry Perheen hallinta -kohtaan.
  3. Valitse lapsen tili ja sitten Nollaa salasana.
  1. Valitse perheen hallinnoijana Asetukset > Perhe ja lapsilukot > Perheen hallinta.
  2. Valitse tästä valikosta lapsen tili ja sitten Nollaa salasana.
  1. Valitse perheen hallinnoijana  Asetukset > Lapsilukko / Perheen hallinta > Perheen hallinta.
  2. Valitse tästä valikosta lapsen tili ja sitten Nollaa salasana.