Aikuisen PSN-tilin luominen

Katso, miten voit luoda tilin PlayStation™Network-palvelun käyttämistä varten.

PlayStation Network -palveluiden käyttöön tarvitaan tili. Tilin luominen on ilmaista, eikä sitä varten tarvitse antaa maksutietoja.

• Syntymäaika
    Tämä tieto vaaditaan suojausta varten. Varmista, että syötät päivämäärän oikein. Sitä ei voi muuttaa myöhemmin.
  • Maa tai asuinalue
    Varmista, että valitset maan tai asuinalueen oikein. Sitä ei voi muuttaa myöhemmin.
  • Ensisijainen kieli
    Tätä kieltä käytetään PlayStation™Storessa, tietyissä näytöissä sekä sähköpostiviesteissä, joita PlayStation sinulle lähettää.
  • Sisäänkirjautumistunnus (sähköpostiosoite)
    Jotta voit kirjautua sisään, sinun on tarkistettava vastaanottamasi vahvistusviesti. Saat sähköpostiisi myös tärkeitä tietoja ja voit käyttää osoitetta salasanan palauttamiseen. Anna sähköpostiosoite, jota voit käyttää ja johon voit vastaanottaa sähköpostiviestejä.
  • Salasana
    Valitse turvallinen salasana, jota kukaan ei voi helposti arvata. Muuta sitä säännöllisesti. Älä unohda sitä. Kirjoita se itsellesi muistiin johonkin turvalliseen paikkaan.
  • Nimi
    Läheiset ystävät voivat nähdä todellisen nimesi. Voit muokata tietosuoja-asetuksia ja määrittää, mitkä tiedot ovat julkisesti nähtävillä.
  • Osoite

Luo tili PlayStation Network -palvelun käyttämistä varten

Verkkoselain: luo tili

1. Valitse Käyttäjätietojen hallinta ja Luo uusi tili.

2. Lisää tiedot ja henkilökohtaiset asetukset ja valitse jokaisessa näytössä Seuraava.

3. Vahvista sähköpostiosoitteesi. Tarkista sähköpostistasi vahvistusviesti. Vahvista sähköpostiosoite viestin ohjeiden mukaisesti.

Jos sinulla on jo tili PS4-konsolilla, voit käyttää samaa tiliä PS5-konsolilla. Oma Playstation®Plus-tilauksesi, trophyt, ystävät ja muut tiedot voivat olla samaan aikaan PS5- ja PS4-konsoleilla.

1. Siirry aloitusnäyttöön ja valitse profiilikuva.

2. Valitse Vaihda käyttäjää > Lisää käyttäjä > Aloita nyt.

3. Valitse kirjautumisnäytöstä Luo tili.

4. Anna tarvittavat tiedot.

5. Vahvista sähköpostiosoitteesi. Tarkista sähköpostistasi vahvistusviesti. Vahvista sähköpostiosoite viestin ohjeiden mukaisesti.

Kun kirjaudut sisään seuraavan kerran, anna sisäänkirjautumistunnus (sähköpostiosoite) sekä salasana. Voit kirjautua sisään nopeammin käyttämällä PlayStation App -sovellusta.

1. Avaa pikavalikko painamalla pitkään PS-näppäintä.

2. Valitse Virta > Vaihda käyttäjää > Uusi käyttäjä > Luo käyttäjä.

3. Luo tili PlayStation Networkin käyttämistä varten noudattamalla näytön ohjeita.

4. Anna tarvittavat tiedot.

5. Vahvista sähköpostiosoitteesi. Tarkista sähköpostistasi vahvistusviesti. Vahvista sähköpostiosoite viestin ohjeiden mukaisesti.

Ongelmia tilin luomisessa?

• Ongelma saattaa johtua Internet-yhteyden katkeamisesta tai PlayStation Networkin huoltokatkosta. Tarkista Internet-yhteytesi ja PSN:n tilasivu.

• Jos tilin luominen ei onnistu, koska sähköpostiosoitteesi on jo käytössä, ota meihin yhteyttä sähköpostin vahvistamiseksi.