80710016

Yhteysvirhe.

1. Jos olet muodostanut Internet-yhteyden välityspalvelimen kautta, poista välityspalvelin käytöstä.
  2. Tarkista verkkoyhteyden toimivuus jollakin toisella langattomalla laitteella. Jos nekään eivät saa yhteyttä Internetiin, vika voi olla kotiverkossasi. Pyydä lisätietoja Internet-palveluntarjoajaltasi.
  3. Varmista, että kaikki verkkolaitteet tukevat langatonta 802.11b- tai 802.11g-protokollaa.
  4. Jos langaton verkkosi on suojattu WEP- tai WPA-salasanalla, tarkista, että se on kirjoitettu oikein.
  5. Mediapalvelinyhteys saattaa häiritä PS3-järjestelmän Internet-yhteyttä. Kytke se pois päältä seuraavasti: mene XMB-valikkoon, valitse Asetukset > Verkkoasetukset > Mediapalvelinyhteys > Kytke pois päältä. Yritä sitten uudelleen yhdistää PSN:ään.
  6. Varmista, että kaikki verkkolaitteiden laiteohjelmistot ja ajurit toimivat ja ovat ajan tasalla. Katso reitittimen valmistajan verkkosivuilta, miten reitittimen asetukset päivitetään.