CE-32951-0

Tapahtui verkkoyhteysvirhe.

Jos et voi muodostaa PlayStation Network (PSN) -yhteyttä, kokeile seuraavia ratkaisuja:
  1. Tarkista, että PSN-palvelut ovat käytettävissä.
  2. Jos PSN on käytettävissä, testaa Internet-yhteys. Varmista Internet-yhteyden toimivuus valitsemalla  Asetukset > Verkko > Testaa Internet-yhteys .
  3. Varmista, että reitittimen laiteohjelmisto tai muu ohjelmisto on päivitetty uusimpaan versioon. Saat lisätietoja reitittimen valmistajan verkkosivustolta tai ottamalla yhteyttä Internet-palveluntarjoajaasi.