CE-38702-0

Palvelimelta ei voi hakea tietoja. Verkossa tai Internet-yhteydessä voi olla ongelmia.

1. Käynnistä reitittimesi uudelleen.
  2. Käynnistä PS4 uudelleen.
  3. Tarkista Internet-yhteytesi tila Internet-palveluntarjoajaltasi.
  4. Nollaa reititin ja muodosta siihen uudelleen yhteys valitsemalla PlayStation 4:ssä Asetukset > Verkko > Määritä Internet-yhteys . Lisätietoja on reitittimen käyttöohjeessa.
  5. Päivitä reitittimen laiteohjelmisto uusimpaan versioon. Lisätietoja on reitittimen käyttöohjeessa.
  6. Valitse Asetukset > Verkko > Testaa Internet-yhteys ja tarkista sitten Internet-yhteyden tila.
  7. PlayStation™Network voi olla tilapäisesti ruuhkainen. Tarkista palvelun tila osoitteessa playstation.com ja yritä myöhemmin uudelleen.
  8. Palomuuri tai jokin muu turvatoimi voi estää verkkoyhteyden muodostamisen. Varmista, että verkkolaitteet eivät estä yhteyttä seuraaviin porttinumeroihin:
    • TCP: 80, 443, 3478, 3479, 3480
    • UDP: 3478, 3479
  9. Jos et voi muodostaa yhteyttä PlayStation™Networkin ulkopuoliseen palveluun, tarkista tämän palvelun tila.