Virhekoodin E-8200012C ratkaiseminen

Luotto- tai pankkikorttitiedot eivät kelpaa

Vaikuttaa siltä, että tilillesi tallennetut maksukorttitiedot eivät kelpaa. Toimi seuraavien ohjeiden mukaisesti:

1. Valitse Asetukset > Käyttäjätietojen hallinta > Käyttäjätilin tiedot > Lompakko > Maksutavat. Valitse kortti, jota yrität käyttää. Valitse sitten Muokkaa korttitietoja ja varmista, että maksukorttitietosi ovat oikein.
  2. Varmista, että tilillesi tallennetut osoitetiedot vastaavat täysin korttiin rekisteröityjä tietoja.
  3. Jos ongelma ei ratkea näin, lue seuraava artikkelimme.