NP-33318-8

Pelin jakamisen yhteys katkesi, koska verkkoyhteys muuttui epävakaaksi.

Jotta pelin jakaminen toimisi mahdollisimman hyvin, sinulla ja ystävälläsi täytyy olla nopea verkkoyhteys.

Kunkin pelaajan kotiverkon ympäristöolot saattavat myös vaikuttaa yhteyteen. Suositeltu yhteysnopeus on vähintään 2 Mbps. Ulospäin suuntautuvan latausnopeuden voit tarkistaa verkkopalveluntarjoajaltasi.

Vinkkejä verkkoyhteyden parantamiseen:

• PlayStation 4 -järjestelmä kannattaa kytkeä verkkoon LAN-kaapelilla.
    Jos käytät Wi-Fi-yhteyttä, sijoita PlayStation 4 -järjestelmä ja reititin lähekkäin ja varmista, ettei niiden välillä ole esteitä.
  • Muut verkossa olevat laitteet saattavat viedä paljon kaistanleveyttä. Odota, että niiltä vapautuu kaistanleveyttä.
  • Tarkista PS4:n yhteyden tila valitsemalla Asetukset > Verkko > Testaa Internet-yhteys.