Virhekoodin NW-31201-7 ratkaiseminen

Verkkoyhteyttä ei voitu muodostaa.

1. PlayStation™Network tai pelipalvelin saattaa olla väliaikaisesti poissa käytöstä. Tarkista pelipalvelimen tila sen verkkosivustolta.
  2. Jos palvelimet ovat käytettävissä, varmista, että verkkoyhteyden muodostaminen onnistuu: testaa Internet-yhteys valitsemalla Asetukset > Verkko > Testaa Internet-yhteys.
  3. Päivitä reitittimesi laiteohjelmisto uusimpaan versioon. Jos mahdollista, pienennä verkkoon kohdistuvaa kuormitusta katkaisemalla muiden siihen kytkettyjen laitteiden verkkoyhteys. Jos tämä ei auta, yritä myöhemmin uudelleen – palvelimella saattaa olla ruuhkaa.