1294-9/">

Virhekoodin NW-31294-9 ratkaiseminen

Yhteys aikakatkaistiin, koska langaton yhteys on epävakaa.

Paikallisverkkoyhteyden muodostamisessa saattaa olla ongelmia. Kokeile seuraavia toimenpiteitä:

1. Varmista, että pystyt muodostamaan verkkoyhteyden: testaa Internet-yhteys valitsemalla Asetukset > Verkko > Testaa Internet-yhteys.
  2. Sammuta reititin/modeemi ja odota 5 minuuttia, ennen kuin yrität yhteyden muodostamista uudelleen. Päivitä reitittimesi laiteohjelmisto. Tarvittaessa voit pyytää neuvoja reitittimen valmistajalta tai Internet-palveluntarjoajaltasi. Sammuta muut verkkoon kytketyt laitteet.
  3. Yritä muodostaa yhteys toiseen verkkoon, jos tämä on mahdollista.