Virhekoodin  NW-31297-2 ratkaiseminen

Langatonta verkkoyhteyttä ei voi muodostaa.

Yhteyttä langattomaan Wi-Fi-verkkoon ei voi muodostaa, koska PlayStation®4-konsolin Wi-Fi-salasanaa ei ole määritetty oikein tai langattomassa verkossa on ruuhkaa.

Määritä verkkoasetukset uudelleen valitsemalla Asetukset > Verkko > Määritä Internet-yhteys.

Jos ongelma ilmenee vain rajoitetun ajan, langattomassa verkossa voi olla ruuhkaa, mikä estää yhteyden. Kokeile katkaista muiden laitteiden yhteys langattomaan verkkoon ja testaa sitten Internet-yhteys uudelleen valitsemalla Asetukset > Verkko > Testaa Internet-yhteys. Jos et pysty katkaisemaan muiden laitteiden yhteyttä langattomaan verkkoon, testaa Internet-yhteys PS4®-konsolilla myöhemmin.