Virhekoodin SU-30677-3 ratkaiseminen

PlayStation®4-konsolin käyttöjärjestelmän päivitys epäonnistui.

Jos näet tämän virheen, käyttöjärjestelmän päivitys on epäonnistunut.

Jos levyasemassa on levy, poista se, käynnistä PS4®-konsoli vikasietotilassa ja päivitä käyttöjärjestelmä.

Jos ongelmat eivät ratkenneet, kokeile varmuuskopioida tietosi ja nollata konsoli.

1. ValitseAsetukset > Sovelluksen tallennettujen tietojen hallintaja varmuuskopioi konsolin tiedot.
  2. Kun varmuuskopio on luotu, valitse Asetukset > Alustus > Alusta PS4-järjestelmä.