Virhekoodin WV-33907-2 ratkaiseminen

Yhteyden muodostaminen palvelimeen ei onnistunut sallitussa ajassa. Yhteys saattaa olla ruuhkautunut tai väliaikaisesti epävakaa.

1. Valitse Asetukset > Verkko > Testaa Internet-yhteys ja tarkista verkon tila. Yritä verkkoyhteyden muodostamista uudelleen.
  2. Jos ongelma ei ratkea, verkko voi olla epävakaa. Kokeile seuraavia toimenpiteitä:
    • Käynnistä järjestelmä uudelleen ja yritä uudelleen.
    • Jos käytät Wi-Fi-yhteyttä, sijoita PlayStation®4-konsolijärjestelmä ja reititin lähekkäin ja varmista, ettei niiden välillä ole esteitä.
    • Muut verkossa olevat laitteet saattavat viedä paljon kaistanleveyttä. Odota, että niiltä vapautuu kaistanleveyttä.
    • Kokeile yhteyden muodostamista toiseen verkkoon, jos se on mahdollista.
  3. Tarkista PlayStation™Networkin tilatiedot.