Virheen CE-107255-0 ratkaiseminen

PlayStation®Plus-tilaustasi ei voida vahvistaa.

1. Varmista, että konsoli on yhdistetty internetiin ja että olet kirjautunut sisään PlayStation™Networkiin.
  2. Tarkista, onko PlayStation Plus -tilauksesi umpeutunut. Valitse  Asetukset > Käyttäjät ja tilit > Tilit > Maksu ja tilaukset > Tilaukset.

Jos pystyt kirjautumaan PSNiin ja PlayStation Plus -tilauksesi on yhä aktiivinen, ongelma on todennäköisesti väliaikainen. Yritä myöhemmin uudelleen.