Virheen 0x83200111 ratkaiseminen

PlayStation Portal™ Remote Player -laitteen yhdistäminen Wi-Fi-verkkoon epäonnistui.

Wi-Fi-asetuksissa tai Wi-Fi-tukiaseman asetuksissa saattaa olla ongelma.

• Tarkista, onko Wi-Fi-verkko käytettävissä muilla laitteilla. Jos havaitset Wi-Fi-verkossa ongelmia, ota yhteyttä Internet-palveluntarjoajaasi.
  • Kokeile Wi-Fi-asetuksien/Wi-Fi-tukiaseman nollaamista.
  1. Pyyhkäise PS Portalin näytön oikeasta yläkulmasta vasemmalle, jotta saat pikavalikon näkyviin.
  2. Valitse Asetukset  >  Verkko ja tarkista Wi-Fi- ja DHCP-asetukset.

Jos virhe toistuu, kokeile käyttää toista Wi-Fi-verkkoa ja yritä uudelleen.