Virheen 0x83200113 ratkaiseminen

PlayStation Portal™ Remote Player -laitteen yhdistäminen Wi-Fi-verkkoon epäonnistui.

Wi-Fi-asetuksissa tai Wi-Fi-tukiaseman asetuksissa saattaa olla ongelma.

• Tarkista, onko Wi-Fi-verkko käytettävissä muilla laitteilla. Jos havaitset Wi-Fi-verkossa ongelmia, ota yhteyttä Internet-palveluntarjoajaasi.
  • Tarkista Wi-Fi-asetukset/Wi-Fi-tukiasema.
  1. Pyyhkäise PS Portalin näytön oikeasta yläkulmasta vasemmalle, jotta saat pikavalikon näkyviin.
  2. Valitse Asetukset > Verkko > Internet-yhteysasetukset ja tarkista Wi-Fi-asetukset uudelleen.

– Jos virhe toistuu, kokeile käyttää toista Wi-Fi-verkkoa.