Virheen 0x8320021B ratkaiseminen

PlayStation Portal™ -etätoistimessa on järjestelmävirhe.

1. Paina virtapainiketta ja pidä se painettuna
  2. Valitse Käynnistä uudelleen.

Jos uudelleenkäynnistys ei ratkaise ongelmaa, kokeile nollata PS Portal.
Huom. Nollaus kirjaa sinut ulos sekä poistaa kaikki tiedot ja mukautetut asetukset.

1. Pyyhkäise PS Portalin näytön oikeasta yläkulmasta vasemmalle, jotta saat pikavalikon näkyviin.
  2. Valitse Asetukset > Järjestelmä > Käyttöjärjestelmä > Nollausvalinnat.
  3. Valitse Nollaa.

Jos ongelmat eivät vieläkään ratkenneet, ota yhteyttä PlayStation-asiakaspalveluun alla olevan linkin kautta.