Access-ohjaimen asetusten muuttaminen

Lue, miten voit muun muassa vaihtaa mukautusasetuksia Access™-ohjainten välillä ja säätää ohjaimen merkkivalojen kirkkautta.

Access-ohjaimen asetusten muuttaminen

Access-ohjaimen käyttämiseen tarvittavat ensisijaiset asetukset määritetään alkumäärityksessä.

1. Siirry aloitusnäyttöön ja valitse Asetukset > Lisälaitteet.
  2. Valitse Access-ohjain.
  3. Valitse yksi seuraavista asetuksista muokattavaksi.

Profiilikirjasto

Näet tallennetut profiilit täällä. Voit muokata profiilia tai luoda uuden.

Vaihda ohjainta

Jos käytät kahta Access-ohjainta, voit vaihtaa määritettyjä profiileja ja ohjainten nimiä niiden välillä.

Näppäimen kytkintilan näyttäminen

Jos otat tämän käyttöön, näytöllä näkyy, mitkä näppäimet on asetettu kytkintilaan tai mitä painetaan jatkuvasti. Valitse näppäinmääritykset-näytöstä, mitkä näppäimet haluat asettaa kytkintilaan.

Ohjaimen merkkivalojen kirkkaus

Säädä Access-ohjaimen merkkivalojen kirkkautta.

Ohjaimen nimen muokkaaminen

Voit nimetä Access-ohjaimen tai muokata sen nimeä.

Ohjaimen nollaaminen

Kun nollaat Access-ohjaimen, kaikki ohjaimen paikkoihin määritetyt profiilit poistetaan. Tallennetut profiilit säilyvät kuitenkin PlayStation®5-konsolilla.