PlayStation Link -laitteiden asetusten säätäminen

Lue, miten voit säätää langattomien PULSE Elite™ -kuulokkeiden ja langattomien PULSE Explore™ -nappikuulokkeiden asetuksia PlayStation®5-konsolin asetuksista.

1. Valitse aloitusnäytössä Asetukset > Lisälaitteet
  2. Tarkista ääniasetukset tai säädä niitä valitsemalla Kuulokkeet:

Laitteen ohjelmistoversio
Tarkista laitteen nykyinen versio.

Laitteen nimen muokkaaminen
Anna laitteelle haluamasi nimi. Voit muuttaa nimeä myöhemmin.

PS Link -laitteen nollaaminen
Nollaa kaikki laitteen asetukset, kuten äänen tulo- ja -ulostuloasetukset.
Tämä ei katkaise laitteen ja PS5-konsolin yhteyttä.

Esittely
Näytä laitteen tervetulonäyttö uudelleen.

Avoimen lähdekoodin ohjelmisto (PS Link -laite)
Tarkista avoimen lähdekoodin ohjelmistoa koskevat käyttöoikeudet.

PS Link -laiteohjelmistopäivitys
Päivitä PS Link -laitteen ja USB-sovittimen laiteohjelmisto. Varmista, että niihin on asennettu uusin ohjelmistoversio.

• Nämä asetukset näkyvät vain sille käyttäjälle, jolle laite on määritetty.

PlayStation Link -laitteiden laiteohjelmiston päivittäminen

Päivitä PS5-konsolin käyttöjärjestelmä ja PS Link -laitteiden laiteohjelmisto aina uusimpaan versioon.