Backbone One PlayStation Editionin käyttöönotto Androidilla

Lue, miten voit määrittää Backbone One PlayStation® Editionin etäkäyttöön ja muiden yhteensopivien sovellusten kanssa käytettäväksi.

Backbone One PlayStation Editionin käyttöönotto Android-puhelimella

1. Levitä Backbone One PlayStation Edition.
  2. Liitä Backbone One PlayStation Editionin liitin puhelimen latausporttiin.
  3. Työnnä Backbone One PlayStation Editionin kahvoja yhteen, kunnes puhelin on paikallaan.

Mihin Android-malleihin Backbone One PlayStation Editionin voi yhdistää?

Backbone One PlayStation Editionia voi käyttää Android-puhelimissa, joiden käyttöjärjestelmä on vähintään Android 10.0. Myös USB Type-C -portti tarvitaan.

PlayStation-sovelluksen käynnistäminen Backbone One PlayStation Editionilla

Voit käynnistää PlayStation-sovelluksen Backbone One PlayStation Editionilla painamalla ohjaimen ...-näppäintä kahdesti.

Backbone One PlayStation Editionin Luo-valikon käyttäminen

Voit käyttää Luo-valikkoa painamalla Backbone One PlayStation® Edition -ohjaimen options-näppäintä etäkäytön aikana.

Luo-valikko on saatavilla vain etäkäytössä.

Backbone One -tuen etsiminen

Löydät tukitietoja alla olevasta Backbone One -sivustosta.

Usein kysytyt kysymykset

Onko Backbone One -sovellus pakollinen?
Backbone One PlayStation Editionia voi käyttää ohjaimena ilman Backbone One+ -sovellusta.

Tarvitseeko Backbone One PlayStation Editionia ladata?
Ei, Backbone One PlayStation Edition -versiossa ei ole akkua. Backbone One PlayStation Edition käyttää toimiakseen vain vähän puhelimen virtaa. Backbone One PlayStation Editionin läpilatauksen avulla voit ladata puhelintasi pelaamisen aikana.

Voiko Backbone One PlayStation Editionin käytön aikana käyttää Bluetoothia?
Kyllä, voit käyttää laitteesi Bluetooth-yhteyttä, kun se on napsautettu kiinni Backbone One PlayStation Editioniin.