Backbone One PlayStation Editionin määrittäminen iPhonelle

Lue, miten Backbone One PlayStation® Edition määritetään iPhonen® ja muiden yhteensopivien sovellusten etäkäyttöä varten.

Backbone One PlayStation Editionin käyttöönotto iPhonella

1. Levitä Backbone One PlayStation Edition.
  2. Liitä Backbone One PlayStation Editionin liitin iPhonen Lightning-porttiin.
  3. Työnnä Backbone One PlayStation Editionin kahvoja yhteen, kunnes iPhone on paikallaan.

iPhone 14-, 14 Plus-, 14 Pro-, 14 Pro Max-, 13- ja 13 Pro Max -sovittimen asentaminen

1. Levitä Backbone One PlayStation Edition.
  2. Liu'uta sovitin siltaan keskeltä.
  3. Työnnä sovitin vasempaan kahvaan.

Mihin iPhone-malleihin Backbone One – PlayStation Editionin voi yhdistää?

Backbone One PlayStation Editionia voi käyttää minkä tahansa iOS-laitteen kanssa, jonka käyttöjärjestelmä on iOS 15 tai uudempi. Alla on luettelo iPhone-puhelimista, joissa on käytettävissä iOS 15 tai uudempi versio.

iPhone 14 iPhone 11
iPhone 14 Plus

iPhone SE
(1. sukupolvi)

iPhone 14 Pro

iPhone SE
(2. sukupolvi)

iPhone 14 Pro Max iPhone XS
iPhone 13 iPhone XS Max
iPhone 13 mini iPhone XR
iPhone 13 Pro* iPhone X
iPhone 13 Pro Max* iPhone 8
iPhone 12 Pro iPhone 8 Plus
iPhone 12 Pro Max iPhone 7
iPhone 12 mini iPhone 7 Plus
iPhone 12 iPhone 6s
iPhone 11 Pro iPhone 6s Plus

iPhone 11 Pro Max

Backbone One PlayStation Editionin Luo-valikon käyttäminen

Voit käyttää Luo-valikkoa painamalla Backbone One PlayStation® Edition -ohjaimen options-näppäintä etäkäytön aikana.

• Luo-valikko on saatavilla vain etäkäytössä.

Mitkä sovellukset ovat yhteensopivia Backbone One PlayStation Editionin kanssa?

Backbone One PlayStation Edition iPhonelle on yhteensopiva suosittujen pelien, kuten Call of Duty®: Mobile, Minecraft ja useimpien Apple Arcade® -pelien kanssa.

Lisäksi Backbone One PlayStation Edition on yhteensopiva etäkäytön kanssa.

Backbone One -tuen etsiminen

Löydät tukitietoja alla olevasta Backbone One -sivustosta.

Usein kysytyt kysymykset

Onko Backbone One -sovellus pakollinen?
Backbone One PlayStation Editionin käyttämiseen ohjaimena ei tarvita Backbone One+ -sovellusta.

Tarvitseeko Backbone One PlayStation Editionia ladata?
Ei, Backbone One PlayStation Edition -versiossa ei ole akkua. Backbone One PlayStation Edition käyttää toimiakseen vain vähän iPhonen virtaa. Backbone One PlayStation Editionin läpilatauksen avulla voit ladata puhelintasi pelaamisen aikana.

Voiko Backbone One PlayStation Editionin käytön aikana käyttää Bluetoothia?
Kyllä, voit käyttää Apple-laitteesi Bluetooth-yhteyttä, kun se on napsautettu kiinni Backbone One PlayStation Editioniin.