VR-pelien pelaaminen tietokoneella PS VR2 -lasien avulla

Katso, miten voit käyttää PlayStation®VR2-laseja Windows®-tietokoneella ja pelata virtuaalitodellisuuspelejä Steam™-palvelussa.

Steamin VR-pelien pelaaminen tietokoneella PS VR2 -lasien avulla

1. Asenna PS VR2 tietokoneelle.
  1. Avaa SteamVR™-työpöytä painamalla PlayStation VR2 Sense™ -ohjaimen PS-näppäintä.
  2. Siirry näytöllä käyttämällä PS VR2 Sense -ohjainta ja valitse kohteita L2- tai R2-näppäimellä.
  • Jos VR-pelin suorituskyky ei vastaa odotuksia, voit kokeilla alentaa renderöintitarkkuutta tai poistaa sulavan liikkeen käytöstä SteamVR™-asetuksissa.
  • Lisätietoja SteamVR™:n toiminnasta ja Steam®-palvelun VR-pelivalikoimasta on Steam®-palvelun verkkosivuilla.

PlayStation VR2 -sovellusnäytön sisältö

Avaa Steam™ Windows®-tietokoneella ja valitse PlayStation®VR2-sovellus. Voit avata sovelluksen myös painamalla PS VR2 Sense -ohjaimen PS-näppäintä ja valitsemalla sitten PlayStation VR2 -sovelluksen SteamVR™-työpöydältä.

• PlayStation®VR2-sovellusta ei tarvitse avata joka kerta, kun PS VR2 -laseja käytetään SteamVR™:ssä.

A) Lisää
Näyttää esimerkiksi pelialueen asetukset, sovellustietoihin liittyvät asetukset ja terveysvaroitukset.

B) Akun varaustaso
Näyttää PS VR2 Sense -ohjaimen akun varaustason.

C) Laitteiden tila
Näyttää laitteiden tilatiedot.

D) Päivitä
Tulee näkyviin, kun laiteohjelmistopäivitys on saatavilla.

E) Ohje ja tuki (vianmääritys)
Avaa PS VR2 -tukisivun.

Ympäristön näyttäminen PS VR2:n tietokonekäytössä

Ota läpikatselunäkymä käyttöön painamalla VR-lasien toimintonäppäintä. Läpikatselunäkymän avulla voit tarkastella oikeaa ympäristöäsi samalla, kun pidät VR-laseja päässä.

• VR-peliä ei keskeytetä, kun siirryt läpikatselunäkymään. Keskeytä tai tallenna peli ennen läpikatselunäkymään siirtymistä, jotta et menetä edistystäsi.
  • Jos poistut pelialueelta, ympäristö ei tule automaattisesti näkyviin. Siirry läpikatselunäkymään, jos haluat tarkastella ympäristöäsi.

Lasien näkölinjan asettaminen PS VR2:n tietokonekäytössä

Voit asettaa VR-lasien etusuunnaksi suunnan, johon parhaillaan katsot. Pidä oikean käden PS VR2 Sense -ohjaimen valinnat-näppäintä (F) painettuna, kunnes näkölinja on asetettu.

Kuvakaappauksen ottaminen PS VR2:n tietokonekäytössä

Ota kuvakaappaus VR-pelistä painamalla vasemman käden PS VR2 Sense -ohjaimen luontinäppäintä (G).

• Voit ottaa kuvakaappauksen myös painamalla vasemman käden ohjaimen PS- ja L2-näppäimiä samanaikaisesti.
  • Videoleikkeitä ei voi tallentaa, kun PS VR2 -laseja käytetään tietokoneella.
  • Kuvakaappaukset tallennetaan oletusarvoisesti seuraavaan sijaintiin:
    C:\Program files (x86)\Steam\userdata\[Steam-käyttäjänumero]\760\remote\[sovellustunnus]\screenshots