PS VR2 -pelialueen muokkaaminen tietokoneella

Tutustu eri tyyppisiin pelialueisiin ja katso, miten voit muokata pelialuetta, kun käytät PlayStation®VR2-laseja Windows®-tietokoneella.

PS VR2 -pelialueen muokkaaminen tietokoneella

1. Avaa SteamVR™-työpöytä painamalla PlayStation VR2 Sense™ -ohjaimen PS-näppäintä ja valitse sitten PS VR2 -kuvake.
  2. Valitse Go to Play Area Setup for PS VR2 > Play Area.
  3. Valitse, minkä tyyppistä pelialuetta haluat käyttää.
    Vaihda tai muokkaa pelialuetta seuraamalla näytön ohjeita.
  • Jos poistut pelialueelta, ympäristö ei tule automaattisesti näkyviin. Palaa pelialueelle tai ota läpikatselunäkymä käyttöön painamalla VR-lasien toimintonäppäintä.
  • Jos peli ei jatku odotetulla tavalla, kun pelialue on määritetty, kokeile tyhjentää pelialueen tiedot. Valitse vaiheessa 2 Clear Play Area Data.

Mitä pelialuetyyppejä on käytettävissä?

VR-pelien pelaamiseen voi käyttää kahdenlaisia pelialueita:

Mukautettu
Luo oma pelialueesi. Tähän tarvitaan pelialue, jonka koko on vähintään 1 m x 1 m (3 jalkaa 4 tuumaa x 3 jalkaa 4 tuumaa). Piirrä pelialueen rajat ohjaimella.

Nopea
Pelaa nykyisellä paikallasi. Valitse tämä, jos pelialueen koko ei riitä Mukautettu-vaihtoehdon käyttämiseen. Varmista kuitenkin, että tilaa on riittävästi, jotta voit liikuttaa PS VR2 Sense -ohjainta vapaasti.

Lattian korkeuden säätäminen PS VR2:n tietokonekäytössä

Varmista sujuva VR-pelaaminen tarkistamalla, että pelialueen lattia on samalla korkeudella kuin huoneen lattia.

1. Avaa SteamVR™-työpöytä painamalla PS VR2 Sense -ohjaimen PS-näppäintä ja valitse sitten PS VR2 -kuvake.
  2. Valitse Go to Play Area Setup for PS VR2 > Floor height.
    Säädä lattian korkeutta seuraamalla näytön ohjeita.