PS VR2 -ulostulon muuttaminen PS5-konsoleilla

Lue PlayStation®VR2:n kuvan ja äänen ulostuloasetuksista ja siitä, miten voit katsella PS VR2 -kuvaa 120 Hz:n taajuudella.

PlayStation VR2:n videoulostulot PS5-konsoleilla

Yleisönäytön näkymä (eli kuva, joka näkyy televisiossa, kun käytät PS VR2:ta PlayStation®5-konsolilla) muuttuu, kun laitat virtuaalitodellisuuslasit päähän tai riisut ne.

Kun pelaat peliä tai käytät sovellusta, jossa on PS VR2 -tuki, kuva näkyy laseissa ja televisiossa.

• Laseissa näkyvän kuvan resoluutio voi olla jopa 2K silmää kohti.

• Television resoluutio näkyy Videoulostulo-valikossa.

Kun käytät PS VR2-järjestelmää ja PS5®-konsolia sellaisen pelin pelaamiseen tai sovelluksen käyttämiseen, jossa ei ole PS VR2 -tukea, kuva näkyy elokuvatilassa.

• Laseissa näkyvän kuvan resoluutio voi olla jopa 2K silmää kohti.

• Yhdistetyn television ruutu muuttuu mustaksi, kun laitat virtuaalitodellisuuslasit päähän.

• Videoulostuloksi voi määrittää 120 Hz tai HDR.

120 Hz:n kuvan käyttöönotto PS VR2 -laseissa

PS VR2 ja PS5-konsoli voivat toistaa elokuvatilassa 120 Hz:n kuvaa lasiesi avulla. Television ei tarvitse tukea 120 Hz:n kuvaa, jotta se näkyy laseissa.
  1. Valitse Asetukset > Lisälaitteet > PlayStation VR2 > Elokuvatila.
  2. Valitse Elokuvatilan videoulostulo.
  3. Valitse ulostuloasetukseksi 120 Hz.

Jos 120 Hz:n ulostulo näkyy himmennettynä, seuraa näitä ohjeita:

1. Valitse Asetukset > Näyttö ja video ja vaihda 120 Hz:n ulostulo tilasta Automaattinen tilaan Pois käytöstä.
  2. Siirry kohtaan Lisälaitteet > PlayStation VR2 > Elokuvatila > Videoulostulo.
    120 Hz:n videoulostulo on nyt saatavilla VR-laseissasi.

Jos ongelma ei ratkea, siirry PlayStationin huoltotyökaluun.

HDR-kuvan käyttöönotto PS VR2 -laseissa

PS VR2 ja PS5-konsolisi voivat toistaa elokuvatilassa HDR-kuvaa lasiesi avulla. Television ei tarvitse tukea HDR-kuvaa, jotta se näkyy laseissa.
  1. Valitse Asetukset > Lisälaitteet > PlayStation VR2 > Elokuvatila.
  2. Valitse Elokuvatilan videoulostulo.
  3. Valitse ulostuloasetukseksi HDR.

3D-ääni ja PS VR2

PlayStation®5-konsolit tukevat oletusarvoisesti 3D-ääntä. Kaikki PS5- ja PS VR2 -pelit* voivat tarjota 3D-äänen, joka auttaa uppoutumaan peliin.

*Kun käytössä on tuetut kuulokkeet

Tarvitsetko apua?

Ohjeita ja tukea PlayStation-tuotteille