HDR-kuvan määrittäminen PS4-konsoleilla

PlayStation®4-konsolit tukevat HDR (High Dynamic Range) -videoulostuloa peleissä ja videoiden suoratoistossa. Tutustu tarkemmin huipputarkan ja väreiltään syvän HDR-kuvan määrittämiseen.

HDR-kuvan käyttöönotto PS4-konsoleilla

1. Tarkista television käyttöoppaasta, mikä HDMI-portti tukee HDR-sisältöä.
  2. Varmista TV:n asetuksista, että HDMI-liitäntöjen HDR-valmius on käytössä. TV-valmistajat käyttävät HDR:stä monia eri termejä:
    HDR, Wide Color Mode, HDMI Enhanced Mode, UHD Color Mode, Ultra HD Premium ja Ultra HD deep color.
  3. Liitä PS4™-konsoli oikeaan HDMI-porttiin premium-luokan HDMI-kaapelilla. Konsoli on yhdistettävä suoraan televisioon, jotta HDR-kuvaa voidaan käyttää. Välissä ei saa olla muuta vastaanotinta, muunninta tai liitäntöjen laajentajaa.
  4. Valitse PS4-konsolilla Asetukset > Ääni ja näyttö > Videoulostulon asetukset.
  5. Valitse Videoulostulon asetuksissa kohtien HDR ja Syvävärilähtö asetukseksi Automaattinen.
  6. Jos katsot suoratoistovideoita, varmista sovelluksessa, että HDR-tekniikka on käytössä. Useimmissa sovelluksissa on siihen liittyvä merkkikuvake.

HDR-kuvan vaatimukset PS4-konsolilla

Jotta HDR-ominaisuudet toimivat PS4-konsolilla parhaalla mahdollisella tavalla, varmista seuraavat asiat:

• Sinulla on HDR-TV, joka tukee 2K- tai 4K-tarkkuutta ja HDR10-muotoa.
  • PS4-konsoli on yhdistetty televisioon premium-luokan HDMI-kaapelilla.
  • Sinulla on HDR-yhteensopivaa sisältöä, kuten peli tai videoiden suoratoistopalvelu (HDR-asetus on ehkä otettava käyttöön sovelluksen valikossa).
  • PS4-konsolin käyttöjärjestelmä on päivitetty versioon 7.0 tai uudempaan.
PS4 Pro: HDR-käytön video-opas

Tukeeko televisioni HDR-tekniikkaa?

1. Valitse PS4-konsolilla Asetukset > Ääni ja näyttö > Videoulostulon asetukset > Videoulostulon tiedot.
  2. Jos televisiossasi on HDR-tuki, HDR-kohdan alapuolella näkyy Tuettu.

PS4-konsolin HDR-asetusten muokkaaminen

Voit muokata PS4-konsolin asetuksia HDR-kalibrointitoiminnolla:

1. Valitse PS4-konsolilla Asetukset > Ääni ja näyttö > Videoulostulon asetukset.
  2. Valitse Videoulostulon asetuksissa Säädä HDR-asetukset ja seuraa näytön ohjeita.
Lisätietoja Videoulostulon asetuksista on online-käyttöoppaassa.

Eikö ongelmasi edelleenkään ratkennut?

Jos HDR ei ole käytössä näiden vaiheiden jälkeen, siirry PlayStation-huollon vianmääritystyökaluun seuraavia vaiheita varten.

Tarvitsetko apua?

Ohjeita ja tukea PlayStation-tuotteille