YouTuben käyttöönotto PS4-konsoleilla

Katso, miten voit ottaa YouTuben käyttöön PlayStation®4-konsoleilla.

YouTube-sovelluksen lataaminen PS4-konsoleilla

1. Siirry PlayStation™Storeen ja etsi YouTube. Valitse Lataa.
  2. Siirry kohtaan TV ja video ja valitse asennetuista sovelluksista YouTuben kuvake.

Kirjautuminen YouTubeen

1. Avaa YouTube-sovellus ja valitse Kirjaudu sisään
  2. Kirjaudu sisään Google-tilillesi.
    Jos sinulla on useita Google-tilejä, käytä sitä, jolla kirjaudut YouTubeen.
  1. Avaa YouTube-sovellus ja valitse profiilisi.

2. Valitse Kirjaudu ulos.

YouTube-tilin yhdistämisen poistaminen PS4-konsoleilla

1. Siirry kohtaan Asetukset Käyttäjätietojen hallinta Yhdistä muihin palveluihin.

2. Valitse YouTube ja sitten Poista tilin yhdistäminen.

Pelin suoratoisto YouTubeen

Voit lähettää ja jakaa pelaamista PS4-konsolista YouTubeen ja muihin suoratoistopalveluihin noudattamalla alla olevan oppaan ohjeita.

360 asteen YouTube-videoiden katselu PS VR:llä PS4-konsoleilla

1. Varmista, että sovellus on ajan tasalla. Korosta YouTube-sovellus, paina OPTIONS-näppäintä  ja valitse Tarkista päivitykset.
  2. Käynnistä YouTube-sovellus ja valitse katseltava 360 asteen video. Jos konsoli havaitsee, että PS VR -lasit on liitetty ja niihin on kytketty virta, sinua pyydetään valitsemaan tila:

Normaali
    : Voit katsella normaaleja videoita elokuvatilassa.
    VR: Voit katsella 360 asteen videoita.
  • Kun katselet 360 asteen videoita, videonäkymää voi siirtää liitetyn ohjaimen vasemmalla ja oikealla sauvalla. Selaa 360 asteen videoiden valikoimaa YouTubessa .

YouTube-videoiden katseleminen 4K-tarkkuudella

YouTube-videoiden katselemiseen 4K-tarkkuudella tarvitaan:

• PlayStation®5- tai PlayStation®4 Pro -konsoli, joka on määritetty 4K-tarkkuuteen.

• Ultra HD- tai 4K-näyttölaite

• vakaa Internet-yhteys, jonka nopeus on vähintään 25 Mb/s.

Kun 4K-video valitaan, konsoli suoratoistaa sen automaattisesti 4K-tarkkuudella. Jos haluat varmistaa suoratoiston 4K-tarkkuudella, valitse YouTube-sovelluksessa Settings  (Asetukset) > Show Video Info (Näytä videon tiedot) > Enabled (Päällä).

4K-videon resoluutio on normaalisti 3840 x 2160. Kuvanlaatu riippuu myös suoratoistettavasta videosta.