HDR-kuvan käyttöönotto PS5-konsoleilla

HDR-kuvan käyttöönotto PS5-konsolilla

Katso, miten HDR otetaan käyttöön PlayStation®5-konsolilla ja miten HDR-asetuksia säädetään.

HDR-kuvan käyttöönotto PS5-konsoleilla

1. Siirry kohtaan Asetukset > Näyttö ja video.
  2. Valitse Videoulostulo > HDR.
  • Jos valitset Aina päällä, jopa ne pelit ja sovellukset, jotka eivät ole HDR-yhteensopivia, muutetaan automaattisesti HDR-muotoon.
  • Jos valitset Päällä, jos tuettu, ne pelit ja sovellukset, jotka eivät ole HDR-yhteensopivia, näkyvät SDR (Standard Dynamic Range) -laadulla.

Mikä HDR on?

HDR tuottaa korkeamman kontrastin – eli laajemman väri- ja kirkkausalueen – kuin Standard Dynamic Range (SDR).

Vaikka kaikissa PS5™-konsoleissa on 4K- ja HDR-tuki, kuvanlaatu riippuu kotiviihdejärjestelmäsi kokoonpanosta.

HDR-asetusten säätäminen PS5-konsoleilla

1. Siirry kohtaan Asetukset > Näyttö ja video.
  2. Valitse Videoulostulo > Säädä HDR-asetusta.

Ongelmia?

Jos HDR-kuvan käyttöönotossa ilmenee ongelmia, katso vianmääritysohjeet PlayStationin huoltotyökalusta.

Tarvitsetko apua?

Ohjeita ja tukea PlayStation-tuotteille