YouTuben käyttöönotto PS5-konsoleilla

Katso, miten voit ottaa YouTuben käyttöön PlayStation®5-konsoleilla.

YouTube-sovelluksen lataaminen PS5-konsoleilla

1. Valitse pelien aloitusnäytöstä Media > Kaikki sovellukset ja valitse sitten YouTube.
  2. Valitse Lataa.

YouTube-tilin yhdistämisen poistaminen PS5-konsoleilla

1. Valitse Asetukset Käyttäjät ja tilit Yhdistä muihin palveluihin.
  2. Valitse YouTube ja sitten Poista tilin yhdistäminen.

Pelin suoratoisto YouTubeen

Voit lähettää ja jakaa pelaamista PS5-konsolista YouTubeen ja muihin suoratoistopalveluihin luontinäppäimellä.

Tukeeko PS VR2 YouTubea?

Huomaa, että YouTube-sovellus tukee vain PlayStation®VR2:n elokuvatilaa*.

*PS VR2 ei tue 360 asteen YouTube-videoita.

YouTube-videoiden katseleminen 4K-tarkkuudella

YouTube-videoiden katselemiseen 4K-tarkkuudella tarvitaan:

• PS5-konsoli, joka on määritetty 4K-tarkkuuteen.
  • Ultra HD- tai 4K-näyttölaite
  • vakaa Internet-yhteys, jonka nopeus on vähintään 25 Mb/s.

Kun 4K-video valitaan, konsoli suoratoistaa sen automaattisesti 4K-tarkkuudella. Jos haluat varmistaa suoratoiston 4K-tarkkuudella, valitse YouTube-sovelluksessa Settings  (Asetukset) > Show Video Info (Näytä videon tiedot) > Enabled (Päällä).

4K-videon tarkkuus on tavallisesti 3840 x 2160, joten jos näet nämä arvot, suoratoisto on 4K-laatuista. Kuvanlaatu riippuu myös suoratoistettavasta videosta.