PS Portalin yhteensopivuus

Lue PlayStation Portal™ -etätoistimen yhteensopivuudesta ja sen kanssa käytettävistä audiolaitteista.

Mikä konsoli on yhteensopiva PS Portalin kanssa?

• PS Portalilla voi muodostaa yhteyden PlayStation®5-konsoleihin etäkäyttöä varten.
  • PS Portal ei ole yhteensopiva PlayStation®4-konsolien kanssa.

Mitkä langalliset audiolaitteet ovat yhteensopivia PS Portalin kanssa?

Voit käyttää langallisia kuulokkeita tai korvanappeja, jotka ovat yhteensopivia 3,5 mm:n äänituloliitännän kanssa.

Liitä ne PS Portalin pohjassa olevaan kuulokeliitäntään.

Mitkä langattomat audiolaitteet ovat yhteensopivia PS Portalin kanssa?

Voit käyttää PlayStation Link™ -teknologialla mitä tahansa audiolaitetta, kuten langattomia PULSE Explore™ -nappikuulokkeita ja langattomia PULSE Elite™ -kuulokkeita.

PlayStation Link mahdollistaa langattoman audiolaitteen äänen vaihtamisen nopeasti PS Portalin ja PS5®-konsolin ja Windows- tai Mac-tietokoneen välillä.

Voinko toistaa mediasovelluksia PS Portalissa?

PS5-konsolin Media-välilehdellä olevia sovelluksia ei tueta etäkäytön aikana.

Mitkä PS5-konsolien esteettömyysasetukset ovat yhteensopivia PS Portalin kanssa?

PS5-konsolissa käytössä olevat esteettömyysasetukset vaikuttavat PS Portalissa vain kuviin ja ohjaimiin, jotka toistetaan etäkäytön kautta. Ne eivät vaikuta PS Portalin käyttöliittymään.

Seuraavat esteettömyysasetukset ovat käytössä myös PS Portal -etäkäytössä, jos ne ovat käytössä PS5-konsolissa:

• Tekstin koko
  • Lihavoitu teksti
  • Suuri kontrasti
  • Näytä valintamerkki käyttöön otettujen asetusten kohdalla
  • Automaattisen vierityksen nopeus
  • Vähennä liikettä
  • Näytönlukuohjelma
  • Chatin transkriptio
  • Kosketuspalaute konsolin toiminnoissa

Osa PS5-konsolin esteettömyysasetuksista ei vaikuta kuviin ja ohjaimiin, jotka striimataan PS Portaliin etäkäytön aikana:

• Zoomaa
  • Värien kääntäminen
  • Värinkorjaus
  • Mukautetut näppäinmääritykset

Kaikki PS5 -konsolissa käytössä olevat esteettömyysasetukset näkyvät yhdistetyssä HDMI-näytössä (kuten televisiossa tai näytössä). Ne näkyvät myös PS5-konsoliin liitetyissä langattomissa DualSense-ohjaimissa.