PlayStation®VR2

PlayStation-tuki

Miten voimme auttaa?

Valitse luokka:

Takaisin kategorioihin
Osien nimet
Palaa

Osien nimet

PS VR2 -lasit

A) Visiirin säätöpainike

B) Tuuletusaukko

C) Panta

D) Linssin säädin

E) Virtuaalitodellisuuslasien johto

F) Visiiri

G) Seurantakamerat

A) Takaosan pääntuki

B) Valosuoja

C) Etuosan pääntuki

D) Kiinnityksen tunnistin

E) Linssit

F) Kuulokesovitteen pidike
Kun et käytä kuulokkeita, säilytä niitä virtuaalitodellisuuslasien kuulokesovitteiden pidikkeissä.

G) Pannan säädin

H) Pannan vapautuspainike

A) Kuulokkeiden kiinnityskolo

B) Stereokuulokeliitäntä

C) Virtapainike
Paina: kytke virtuaalitodellisuuslaseihin virta
Paina pitkään: katkaise virtuaalitodellisuuslaseista virta

D) Toimintonäppäin
Siirry läpikatselunäkymään painamalla näppäintä. Voit määrittää näppäimen uudelleen toimimaan mikrofonin mykistyspainikkeena.

E) Virtamerkkivalo
Palaa valkoisena: virtuaalitodellisuuslasien virta on kytketty
Palaa punaisena: virtuaalitodellisuuslasien virta on katkaistu

F) Mikrofoni

PS VR2 Sense -ohjain

A) Luontinäppäin

B) Vasen sauva / L3-näppäin

C) Neliö-näppäin

D) Kolmio-näppäin

E) Ympyrä-näppäin

F) Risti-näppäin

G) Oikea sauva / R3-näppäin

H) Valinnat-näppäin

I) PS-näppäin

J) Kahva

K) Seurantarengas

L) Tilan merkkivalo
Valkoinen, tasainen: päällä
Valkoinen, vilkkuu hitaasti: latautuu lepotilassa
Ei valoa: pois päältä

A) Hihnan pidike / hihnan kiinnike

B) L2-näppäin

C) R2-näppäin

D) L1-näppäin

E) R1-näppäin

F) USB-portti

G) Hihna

PC-sovitin

A ) Tilan merkkivalo

Palaa valkoisena: PC-sovitin on käynnissä, PS VR2 on yhdistetty

Palaa punaisena: PC-sovitin on käynnissä, mutta PS VR2:ta ei ole yhdistetty

Ei pala: PC-sovitin ei ole käynnissä

B) USB Type-C® -portti

A ) DC IN -liitäntä

B ) DisplayPort™-portti

Takaisin kategorioihin
Käyttöönotto PS5-konsoleilla
Palaa

Käyttöönotto PS5-konsoleilla

Yhdistäminen

1. Yhdistä lasit PlayStation®5-konsolin etuosan USB-C-porttiin (B) PS VR2 -järjestelmän mukana toimitetulla USB Type-C -kaapelilla (A).
  1. Paina PS5™-konsolin virtapainiketta.

2. Paina PS VR2 -lasien virtapainiketta (C).

1. Varmista, että sinulla on kaikki tarvittavat lisälaitteet.

1. Käytä PS5-konsolin mukana toimitettua langatonta DualSense™-ohjainta ja noudata näytöllä näkyviä ohjeita.

Lisätietoja on alla olevassa oppaassa.

Jos käytät PS VR2 Sense -ohjaimia ensimmäistä kertaa, sinun on pariliitettävä ne PS5™-konsoliin. Pariliitä sekä vasemman että oikean käden ohjain.

Huomaa, että jos ohjaimen akun varaus on vähissä, kumpikin ohjain täytyy ladata pariliittämisen jälkeen.

1. Käynnistä PS5-konsoli.

2. Yhdistä toinen PS VR2 Sense -ohjaimista PS5-konsoliin mukana toimitetulla USB-kaapelilla.
    Pariliitos on valmis.

1. Paina ohjaimen PS-näppäintä.
    Ohjain määritetään käyttäjälle, joka on kirjautuneena sisään PS5-konsoliin.
  2. Toista vaiheet 2 ja 3 toiselle ohjaimelle.
  • Irrota USB-kaapeli, kun PS VR2 Sense -ohjain on käytössä.
  • PS VR2 Sense -ohjain voi olla pariliitettynä vain yhteen PS5-konsoliin kerrallaan. Jos haluat käyttää ohjainta toisella konsolilla, kyseiseen konsoliin on muodostettava pariliitos.

Lisätietoja on alla olevassa oppaassa.

Asetukset

VR-tilaan siirtyminen ja VR-pelien pelaaminen edellyttää, että määrität ensin tilan (pelialueen), jossa voit käyttää PS VR2 -laseja turvallisesti.

1. Käynnistä PlayStation®VR2-järjestelmä, siirry aloitusnäyttöön ja valitse Asetukset > Lisälaitteet > PlayStation VR2.

2. Nollaa pelialue valitsemalla Määritä pelialue, jos aluetta tarvitsee muokata tai jos haluat määrittää väliaikaisen pelialueen.

• Pelialueen reunat tulevat näkyviin, kun lähestyt niitä. Jos poistut pelialueelta, peli keskeytetään ja näytön näkymä muuttuu niin, että näet ympäristösi.
  • Pelialueita ei käytetä elokuvatilassa.

Lisätietoja on alla olevassa oppaassa.

Toimintonäppäimen painallus siirtää virtuaalitodellisuuslasit läpikatselunäkymään, jossa voit tarkastella ympäristöäsi samalla, kun pidät virtuaalitodellisuuslaseja päässä.

Voit myös muuttaa toimintonäppäimen määritystä Asetukset-valikossa.

1. Käynnistä PS VR2, siirry aloitusnäyttöön ja valitse Asetukset > Lisälaitteet > PlayStation VR2.
  2. Valitse Virtuaalitodellisuuslasit > Toimintonäppäimen määritys.
    Toimintonäppäimeen voi määrittää toiminnon Näytä ympäristö tai Mykistä mikrofoni.

Lisätietoja on alla olevassa oppaassa.

1. Valitse Asetukset > Esteettömyys.
  2. Valitse Ohjaimet > Mukautetut näppäinmääritykset PS VR2 Sense -ohjaimille.
  3. Valitse Ota mukautetut näppäinmääritykset käyttöön ja valitse sitten Mukauta näppäinmäärityksiä.
  4. Valitse mukautettava näppäin ja määritä sille uusi toiminto.
  5. Valitse Käytä.

• Vain se käyttäjä, jolle PS VR2 on määritetty, voi muuttaa näitä asetuksia.
  • Jos valitset Vaihda vasen ja oikea sauva, vasemman ja oikean sauvan toiminnot vaihtavat paikkaa keskenään.
  • Jos haluat päästä muuttamaan näitä asetuksia nopeasti, lisää Esteettömyys ohjauskeskukseen.

Lisätietoja on alla olevassa artikkelissa.

Tekniset tiedot

• PS VR2 on yhteensopiva PlayStation®5-konsolien kanssa.
  • PS VR2 ei ole yhteensopiva PlayStation®4-konsolien kanssa.

PlayStation® VR ja PS VR2 eivät ole yhteensopivia keskenään:

• PS VR -järjestelmillä ei voi pelata PS VR2 -pelejä.
  • PS VR2 -järjestelmillä ei voi pelata PS VR -sisältöä.

Lisätietoja on alla olevassa oppaassa.

PS VR2 -lasit voivat toistaa elokuvatilassa 120 Hz:n kuvaa. Television ei tarvitse tukea 120 Hz:n kuvaa, jotta se näkyy laseissa.

1. Valitse Asetukset > Lisälaitteet > PlayStation VR2 > Elokuvatila.
  2. Valitse Elokuvatilan videoulostulo.
  3. Valitse ulostuloasetukseksi 120 Hz.

Lisätietoja on alla olevassa oppaassa.

Käytä vain erityisesti linssien puhdistukseen tarkoitettua pehmeää ja kuivaa liinaa.

Älä puhdista linssejä talouspaperilla, nenäliinalla tai muulla paperilla, jota ei ole tarkoitettu linssien puhdistukseen. Linsseihin jäävät vesipisarat tai lika voivat kuluttaa tai vaurioittaa niitä.

Lisätietoja on alla olevassa oppaassa.

Virtuaalitodellisuuden kokemiseen pitää ehkä totutella jonkin aikaa. Jos et ole pelannut virtuaalitodellisuuspelejä aiemmin, PS VR- ja PS VR2 -järjestelmiä kannattaa aluksi käyttää lyhyitä hetkiä kerrallaan.

• Kokeile käyttää aluksi Istuen-pelityyliä. Kun olet tottunut istuen pelaamiseen, voit siirtyä dynaamisempiin pelityyleihin.
  • Varmista, että pelialueella on hyvä ilmanvaihto.
  • Pidennä virtuaalitodellisuuslasien yhtäjaksoista käyttöaikaa asteittain. Näin varmistat, että ehdit tottua virtuaalitodellisuuden tarjoamiin uusiin tuntemuksiin. Aseta itsellesi ajastin, jotta muistat pitää taukoja.

Lisätietoja on alla olevassa oppaassa.

Takaisin kategorioihin
Käyttöönotto tietokoneella
Palaa

Käyttöönotto tietokoneella

Valmistautuminen

Varmista, että tietokone täyttää seuraavat vähimmäisvaatimukset PS VR2 -lasien käyttämistä varten.

Käyttöjärjestelmä

64-bittinen Windows 10

64-bittinen Windows 11

Suoritin

Intel Core i5 7600

AMD Ryzen 3 3100 *1

RAM

8 Gt tai enemmän

Näytönohjain*2*3

NVIDIA GeForce GTX 1650 tai uudempi
NVIDIA RTX -sarja

AMD Radeon RX 5500XT tai uudempi
AMD Radeon RX 6500XT tai uudempi *4 *5

DisplayPort™*6

DisplayPort 1.4

USB-portti

USB 3.0*7

Bluetooth®*8

Bluetooth® 4.0 tai uudempi

*1 Zen2 tai uudempi arkkitehtuuri.

*2 Laitteessa on oltava Mini DisplayPort™- tai DisplayPort™-lähtöportti. PlayStation®VR2:n PC-sovitin ei tue DisplayPort™ -liitäntää USB Type-C® -portin kautta.

*3 Varmista, että uusin grafiikkaohjain on asennettuna. Jos uusimman ohjaimen toiminnassa ilmenee ongelmia, kokeile palata edelliseen versioon.

*4 Jotta suorituskyky olisi paras mahdollinen, suosittelemme käyttämään vähintään NVIDIA GeForce GTX 3060- tai AMD Radeon RX 6600XT -näytönohjainta.

*5 Turing tai uudempi arkkitehtuuri.

*6 DisplayPort™-kaapeli on liitettävä suoraan tietokoneen DisplayPort™-porttiin.

*7 PlayStation®VR2:n PC-sovitin on liitettävä suoraan tietokoneen USB-porttiin. Älä käytä jatkojohtoa tai USB-keskitintä, sillä se voi aiheuttaa toimintahäiriön.

*8 PlayStation®VR2:n PC-sovitin ei ehkä tue kaikkia Bluetooth®-sovittimia. Lisätietoja Bluetooth®-sovittimista on alla olevassa linkissä.

Tarvitset seuraavat laitteet, jotta voit liittää PS VR2:n tietokoneeseen.

• PlayStation®VR2:n PC-sovitin
  • DisplayPort™ 1.4 -kaapeli (myydään erikseen)
  • Steam™
    Lataa maksuton sovellus Steam™-palvelun verkkosivuilta ja luo oma tili.
  • SteamVR™
    Lataa maksuton sovellus Steam™-kaupasta. Sovellus mahdollistaa Steam™-kaupassa myytävien VR-pelien pelaamisen PS VR2 -laseilla.
  • PlayStation®VR2-sovellus
    Lataa maksuton sovellus Steam™-kaupasta. Sovellus mahdollistaa PS VR2:n käyttämisen tietokoneella. Sovelluksessa voi myös muokata pelialuetta ja päivittää PS VR2:n laiteohjelmiston.

Yhdistäminen

1. Liitä PC-sovitin Windows-tietokoneen USB 3.0 Type-A -porttiin (A).
  1. Liitä PC-sovitin (B) tietokoneen DisplayPort™-porttiin (C) DisplayPort™ 1.4 -kaapelilla (myydään erikseen) (D).
  1. Liitä tuotteen mukana toimitettu virtajohto (H) mukana toimitettuun muuntajaan (G). Liitä sitten muuntaja PC-sovittimen DC IN -liitäntään (F). Tee kaikki kytkennät, ennen kuin liität virtajohdon pistorasiaan (I). Kun PC-sovitin on liitetty, se käynnistyy ja sen tilan merkkivalo (E) alkaa palaa punaisena.
  1. Liitä virtuaalitodellisuuslasit (toimitetaan PS VR2:n mukana) (M) PC-sovittimen USB Type-C® -porttiin (L) ja käynnistä lasit painamalla niiden virtapainiketta (J).
    PC-sovittimen tilan merkkivalo (E) ja virtuaalitodellisuuslasien virtamerkkivalo (K) alkavat palaa valkoisena.
  1. Avaa PlayStation®VR2-sovellus.
    Viimeistele alkumääritys seuraamalla näytön ohjeita. Tämän jälkeen olet valmis pelaamaan VR-pelejä.

Jos et ole aiemmin käyttänyt PS VR2 Sense -ohjaimia tietokoneella, ohjaimet on pariliitettävä tietokoneeseen Bluetooth®-yhteydellä. Jos ohjaimiin on liitetty USB-kaapeleita, irrota ne. Lataa kumpikin ohjain ennen pariliitoksen muodostamista.

1. Ota Bluetooth® käyttöön tietokoneella.
  2. Pidä alla kuvattuja näppäimiä samanaikaisesti painettuina, kunnes niitä vastaavat merkkivalot (D) alkavat vilkkua.
    Vasemman käden ohjain: PS-näppäin (C) ja luontinäppäin (A)
    Oikean käden ohjain: PS-näppäin (C) ja valinnat-näppäin (B)
  1. Avaa tietokoneen Bluetooth®-asetukset ja valitse vaihtoehto, jossa voit lisätä Bluetooth®-laitteita.
    Tietokone etsii ja tunnistaa lähellä olevat Bluetooth®-laitteet.
  2. Viimeistele pariliitos valitsemalla ohjaimet tunnistettujen laitteiden luettelosta.
    Kumpikin ohjain on pariliitettävä erikseen.
  • Pariliitä ohjaimet, kun niiden tilan merkkivalot vilkkuvat. Jos ohjaimen tilan merkkivalo lakkaa vilkkumasta, ennen kuin ehdit muodostaa pariliitoksen, toista vaiheet 2–4.
  • Voit tarkistaa ohjaimen akun varaustason SteamVR™-työpöydältä painamalla PS VR2 Sense -ohjaimen PS-näppäintä.

Kun otat PS VR2 -lasit ensimmäistä kertaa käyttöön tietokoneella, avaa PlayStation®VR2-sovellus ja seuraa näitä ohjeita.

1. Yhdistä kuulokkeet.
    Yhdistä stereokuulokkeet virtuaalitodellisuuslaseihin. Voit käyttää myös muita tuettuja äänilaitteita, kuten langattomia PULSE Explore™ -nappikuulokkeita tai 3,5 mm:n liitintä käyttäviä kuulokkeita.
  2. Valmistele laitteet.
    Aseta ohjaimet käden ulottuville ja paina virtuaalitodellisuuslasien toimintonäppäintä.
  3. Raivaa hieman tilaa.
    Raivaa hieman tilaa ympärillesi, jotta pelialueella ei ole mitään, mihin voisit törmätä tai kompastua.
  4. Säädä huoneen kirkkautta.
    Sytytä valot huoneeseen, jotta virtuaalitodellisuuslasit voivat seurata ympäristöäsi. Pidä verhot suljettuina suoran auringonpaisteen välttämiseksi.
  5. Laita virtuaalitodellisuuslasit päähän.
    Vedä visiiri ulos, vapauta panta ja pue virtuaalitodellisuuslasit päähän noudattamalla näytöllä näkyviä ohjeita. Tämän jälkeen voit kiristää pantaa ja säätää visiiriä.
  1. Säädä linssejä.
    Säädä linssin etäisyys linssin säätimellä (A) siten, että silmäsi ovat linssien keskellä ja näet näytön selkeästi. Kun olet valmis, paina toimintonäppäintä.
  1. Aseta kuulokkeet korviisi.
    Aseta yhdistetyt stereokuulokkeet tai muut tuetut kuulokkeet korviisi.
  2. Pitele ohjaimia.
    Ota ohjaimet käteen ja kiinnitä hihnat tukevasti ranteisiin. Tutustu ohjainten ominaisuuksiin noudattamalla näytöllä näkyviä ohjeita.
  1. Määritä pelialue.
    Määritä alue, jolla virtuaalitodellisuuspelien pelaaminen on turvallista. Skannaa huone virtuaalitodellisuuslasien kameralla. Voit myös säätää lattian korkeutta.

Käyttöohje

1. Asenna PS VR2 tietokoneelle.
  1. Avaa SteamVR™-työpöytä painamalla PlayStation VR2 Sense™ -ohjaimen PS-näppäintä.
  2. Siirry näytöllä käyttämällä PS VR2 Sense -ohjainta ja valitse kohteita L2- tai R2-näppäimellä.
  • Jos VR-pelin suorituskyky ei vastaa odotuksia, voit kokeilla alentaa renderöintitarkkuutta tai poistaa sulavan liikkeen käytöstä SteamVR™-asetuksissa.
  • Lisätietoja SteamVR™:n toiminnasta ja Steam®-palvelun VR-pelivalikoimasta on Steam®-palvelun verkkosivuilla.

Avaa Steam™ Windows-tietokoneella ja valitse PlayStation®VR2-sovellus. Voit avata sovelluksen myös painamalla PS VR2 Sense -ohjaimen PS-näppäintä ja valitsemalla sitten PlayStation VR2 -sovelluksen SteamVR™-työpöydältä.

• PlayStation®VR2-sovellusta ei tarvitse avata joka kerta, kun PS VR2 -laseja käytetään SteamVR™:ssä.

A) Lisää
Näyttää esimerkiksi pelialueen asetukset, sovellustietoihin liittyvät asetukset ja terveysvaroitukset.

B) Akun varaustaso
Näyttää PS VR2 Sense -ohjaimen akun varaustason.

C) Laitteiden tila
Näyttää laitteiden tilatiedot.

D) Päivitä
Tulee näkyviin, kun laiteohjelmistopäivitys on saatavilla.

E) Ohje ja tuki (vianmääritys)
Avaa PS VR2 -tukisivun.

Voit asettaa VR-lasien etusuunnaksi suunnan, johon parhaillaan katsot. Pidä oikean käden PS VR2 Sense -ohjaimen valinnat-näppäintä (F) painettuna, kunnes näkölinja on asetettu.

Ota kuvakaappaus VR-pelistä painamalla vasemman käden PS VR2 Sense -ohjaimen luontinäppäintä (G).

• Voit ottaa kuvakaappauksen myös painamalla vasemman käden ohjaimen PS- ja L2-näppäimiä samanaikaisesti.
  • Videoleikkeitä ei voi tallentaa, kun PS VR2 -laseja käytetään tietokoneella.
  • Kuvakaappaukset tallennetaan oletusarvoisesti seuraavaan sijaintiin:
    C:\Program files (x86)\Steam\userdata\[Steam-käyttäjänumero]\760\remote\[sovellustunnus]\screenshots
  1. Avaa SteamVR™-työpöytä painamalla PlayStation VR2 Sense™ -ohjaimen PS-näppäintä ja valitse sitten PS VR2 -kuvake.
  2. Valitse Go to Play Area Setup for PS VR2 > Play Area.
  3. Valitse, minkä tyyppistä pelialuetta haluat käyttää.
    Vaihda tai muokkaa pelialuetta seuraamalla näytön ohjeita.
  • Jos poistut pelialueelta, ympäristö ei tule automaattisesti näkyviin. Palaa pelialueelle tai ota läpikatselunäkymä käyttöön painamalla VR-lasien toimintonäppäintä.
  • Jos peli ei jatku odotetulla tavalla, kun pelialue on määritetty, kokeile tyhjentää pelialueen tiedot. Valitse vaiheessa 2 Tyhjennä pelialueen tiedot.

Asetukset

1. Avaa SteamVR™-työpöytä painamalla PlayStation VR2 Sense™ -ohjaimen PS-näppäintä.
  2. Tee jokin seuraavista.
  • Valitse PS VR2 -kuvake.
    Täällä voit säätää näytön kirkkautta ja ohjaimen värinän voimakkuutta.
  • Valitse asetuskuvake.
    Täällä voit muuttaa esimerkiksi renderöintitarkkuutta ja liikkeen sulavuutta. Voit myös muuttaa PS VR2 Sense -ohjainten määrityksiä muokkaamalla näppäinten ja sauvojen toimintoja. Jotkin VR-pelit edellyttävät ohjainmääritysten muuttamista. Muista muuttaa määrityksiä, kun käynnistät pelin, tai siirry näihin asetuksiin myöhemmin.

Steam™-sovelluksen oletusasetuksissa PlayStation VR2 -sovellus on määritetty päivittymään automaattisesti. Jos haluat päivittää sovelluksen manuaalisesti, voit tehdä sen Steam™-kaupan PlayStation®VR2-sovellussivulla.

1. Avaa PlayStation®VR2-sovellus Windows-tietokoneella.
  2. Valitse sovellusnäytössä päivitettävän laitteen kohdalla Päivitä.
    Kun päivitys on valmis, laitteen kohdalla lukee Ajan tasalla.
  3. Käynnistä SteamVR™ uudelleen.

Lisätietoja

Seuraavia PS VR2:n toimintoja ei tueta, kun PS VR2 -laseja käytetään tietokoneella.

• HDR-lähtö
  • PlayStation VR2 Sense™ -ohjainten kosketuspalaute*
  • PlayStation VR2 Sense -ohjainten mukautuvat liipaisimet
  • VR-lasien palaute
  • VR-lasien katseenseuranta

*PS VR2 Sense -ohjain tukee tavallista värinää, joka on yksinkertainen ohjaimen värinätoiminto.

Katso tiedot rekisteröidyistä tavaramerkeistä sekä Sony Interactive Entertainment Inc:n ja Sony Group Corporationin tavaramerkeistä alla olevasta linkistä.

Bluetooth®-sanamerkki ja -logot ovat Bluetooth SIG, Inc:n omistamia rekisteröityjä tavaramerkkejä, ja Sony Interactive Entertainment Inc. käyttää niitä lisenssillä. Muut tavaramerkit ja tuotenimet ovat omistajiensa omaisuutta.

PlayStation®VR2:n PC-sovitin hyödyntää Unreal® Engine -moottoria. Unreal® on Epic Games, Inc.:n tavaramerkki tai rekisteröity tavaramerkki Yhdysvalloissa ja muualla. Unreal® Engine, tekijänoikeus 1998–2024, Epic Games, Inc. Kaikki oikeudet pidätetään.

Windows on Microsoft-konsernin tavaramerkki.

©2024 Valve Corporation. Steam ja Steam-logo ovat Valve Corporationin tavaramerkkejä tai rekisteröityjä tavaramerkkejä Yhdysvalloissa ja/tai muissa maissa. Kaikki oikeudet pidätetään.

Näytön näkymässä käytetty DynaFont on yksinomaan DynaComwaren kehittämä.

USB Type-C® ja USB-C® ovat USB Implementers Forumin rekisteröityjä tavaramerkkejä.

Takaisin kategorioihin
Vianmääritys
Palaa

Vianmääritys

PS VR2 Sense -ohjainten vianmääritys

1. Katkaise PlayStation®5-konsolin virta.
  2. Etsi ohjaimen takaosassa oleva pieni nollauspainike.
  3. Paina nollauspainiketta neulalla tai muulla vastaavalla esineellä (ei sisälly pakkaukseen).
  4. Yhdistä ohjain PS5™-konsoliin käyttämällä konsolin mukana toimitettua USB-kaapelia ja paina PS-näppäintä.

PS VR2:n vianmääritys tietokonekäytössä

1. Tarkista liitännät. Irrota kaikki kaapelit ja liitä ne uudelleen alla olevilla ohjeilla. Varmista, että käyttämäsi kaapeli tukee vähintään DisplayPort™ 1.4 -standardia.
  1. Varmista, että tietokone täyttää vähimmäisvaatimukset PS VR2:n käyttämiseen.
  1. Käynnistä SteamVR™ ja valitse SteamVR > Settings > Developer tab > Enable Direct Mode.
  2. Kokeile liittää PS VR2 johonkin toiseen USB-porttiin.
  3. Avaa PlayStation®VR2-sovellus ja tarkista yhteys.
  4. Varmista, että näytönohjaimen uusimmat ohjaimet on asennettu.
    Jos uusimpien ohjainten toiminnassa ilmenee ongelmia, kokeile palata edelliseen versioon.
  1. Sammuta lasit ja tietokone. Kun molemmat on sammutettu, käynnistä tietokone ja sen jälkeen lasit. Käynnistä sitten SteamVR™ ja yritä uudelleen.
  1. Sulje Steam™.
  2. Käynnistä PlayStation VR2 -sovellus tietokoneella.
  3. Käynnistä Steam™.

Tarvitsetko apua PC-virhekoodin etsintään? Hae virhekoodia tai avaa virhekoodikeskus.

Takaisin kategorioihin

Käyttöohjeet ja takuu

Etsi konsolin tai laitteen käyttöohje.

Hae konsolin ja laitteiden takuutiedot.