PULSE Elite -latauskoukun asentaminen ja käyttäminen

Lue PULSE Elite™ -latauskoukun asennus- ja käyttöohjeet.

PULSE Elite -latauskoukun asentaminen

PULSE Elite -latauskoukku on asennettava pystypinnalle, ennen kuin sillä voi ladata langattomia PULSE Elite™ -kuulokkeita.

1. Etsi pystypinnalta sopiva paikka latauskoukulle.
    Katso suositukset liittyen latauskoukun asennuspaikan valitsemiseen.
    Asennuspintojen ominaisuudet vaihtelevat, joten mukana ei toimiteta ruuveja tai asennustyökaluja. Hanki paikallisesta rautakaupasta sopivat ruuvit ja työkalut asennuspaikan pintamateriaalin mukaan.
  2. Kiinnitä asennuslevy pystypintaan. Varmista, että levy on suorassa, ennen kuin kiinnität sen paikalleen.
  1. Kohdista latauskoukun avaimenreikä levyn asennuslevyn varteen ja työnnä levyä alaspäin, jotta se kiinnittyy paikalleen.

Kun koukku on asennettu asennuslevyyn, liitä se virtalähteeseen, jotta voit ladata kuulokkeita.

Mihin PULSE Elite -latauskoukku kannattaa asentaa?

• Valitse paikka, johon asennuslevy on mahdollista asentaa suoraan. Jos levy ei ole suorassa, koukun latausliitäntä ei välttämättä yhdisty kunnolla kuulokkeiden latausliittimiin.
  • Asennuspaikassa on oltava riittävästi tilaa kuulokkeille leveys- ja korkeussuunnassa.
  • Lähellä on oltava yhteensopiva USB Type-A -latausportti (kuten PlayStation®5-konsoli tai PC/Mac®), johon voit yhdistää latauskoukun mukana toimitetulla USB-kaapelilla.

PULSE Elite -kuulokkeiden lataaminen PULSE Elite -latauskoukulla

Asenna PULSE Elite -latauskoukku pystypinnalle, ennen kuin lataat sillä langattomia PULSE Elite -kuulokkeita.

1. Yhdistä latauskoukku PS5®-konsoliin tai muuhun virtalähteeseen (5 V / 500 mA – 2 A) käyttämällä kuulokkeiden mukana toimitettua USB-kaapelia.
  2. Ripusta kuulokkeet latauskoukkuun.
    Kohdista sangan latausliittimet koukun latausliitäntään.

Kuulokkeiden merkkivalo vilkkuu hitaasti oranssina latauksen aikana. Kun kuulokkeet on ladattu täyteen, merkkivalo sammuu.

• Latauskoukku on yhteensopiva vain langattomien PULSE Elite -kuulokkeiden kanssa.
  • Kuulokkeiden tyhjän akun lataaminen täyteen kestää noin 2,5 tuntia. Jos haluat päästä käyttämään kuulokkeita nopeammin, anna niiden latautua 10 minuuttia. Sen jälkeen niitä voi käyttää 2 tuntia.