PlayStation-tuki

PlayStation-pelit PC:llä

Miten voimme auttaa?

Valitse luokka:

Takaisin kategorioihin
PlayStation PC-tietokoneella
Palaa

PlayStation PC-tietokoneella

Tuetut ohjaimet ja lisälaitteet

PlayStation-pelit toimivat parhaiten tietokoneella, kun käytät PlayStation-ohjainta.

• Kaikki tietokoneella pelattavat PlayStation Studiosin PC-pelit tukevat monenlaisia ohjausmahdollisuuksia, kuten hiirtä ja näppäimistöä sekä muita peliohjaimia. Täsmälliset ominaisuudet vaihtelevat pelikohtaisesti.

Jos haluat käyttää langatonta DualSense®-ohjainta tuettujen laitteiden yhteensopivien pelien ja sovellusten kanssa, voit yhdistää ohjaimen helposti USB-kaapelilla tai Bluetooth®-tekniikalla.

DualSense-ohjain

Laitteet, joissa on alla lueteltu tai sitä uudempi käyttöjärjestelmä, tukevat langattoman DualSense-ohjaimen liittämistä Bluetooth- tai USB-yhteydellä. Kun yhteys on muodostettu, voit käyttää langatonta ohjainta yhteensopivien pelien ja sovellusten ohjaamiseen.

macOS Big Sur 11.3 tvOS 14.5
iOS 14.5 Android 12
iPadOS 14.5
  • Windows-tietokoneet tukevat ohjainta langallisen yhteyden kautta.
  • Laitteesta riippuen kaikki ohjaimen ominaisuudet eivät välttämättä ole käytettävissä. Emme takaa, että kaikki laitteet ovat yhteensopivia ohjaimen kanssa.
  • Jos haluat tietää, mitkä Android-laitteet tukevat DualSense-ohjainta, ota yhteyttä laitteesi valmistajaan.

Useimmat Windows-tietokoneet tukevat ohjainta langallisen yhteyden kautta.

Voit liittää ohjaimen tuettuun laitteeseen USB-kaapelilla, jossa on Type-C-liitin.

DualSense Edge ‑ohjain

Laitteet, joissa on alla lueteltu tai sitä uudempi käyttöjärjestelmä, tukevat langattoman DualSense Edge™ -ohjaimen liittämistä Bluetooth- tai USB-yhteydellä. Kun yhteys on muodostettu, voit käyttää langatonta ohjainta yhteensopivien pelien ja sovellusten ohjaamiseen.

macOS Ventura 13.3 iPadOS 16.4
iOS 16.4 tvOS 16.4
  • Windows-tietokoneet tukevat ohjaintalangallisen yhteyden kautta.
  • Laitteesta riippuen kaikki ohjaimen ominaisuudet eivät välttämättä ole käytettävissä. Kaikki laitteet eivät ole yhteensopivia ohjaimen kanssa.
  • Ohjainprofiilien muokkaamiseen ja näppäinmääritysten mukauttamiseen tarvitaan PlayStation®5-konsolia.

Useimmat Windows-tietokoneet tukevat ohjainta langallisen yhteyden kautta.

Voit liittää ohjaimen tuettuun laitteeseen USB-kaapelilla, jossa on Type-C-liitin.

DUALSHOCK 4 -ohjain

Laitteet, joissa on alla lueteltu tai sitä uudempi käyttöjärjestelmä, tukevat langattoman DUALSHOCK 4® -ohjaimen liittämistä Bluetooth- tai USB-yhteydellä. Kun yhteys on muodostettu, voit käyttää langatonta ohjainta yhteensopivien pelien ja sovellusten ohjaamiseen.

• Android™ 10 iOS 13
  •  iPadOS 13
  •  macOS Catalina
  •  tvOS 13

Langattoman DUALSHOCK 4 -ohjaimen voi yhdistää Windows-tietokoneeseen DUALSHOCK®4:n langattomalla USB-sovittimella tai yhteensopivalla micro-USB-kaapelilla.

Langattoman DUALSHOCK 4 -ohjaimen voi yhdistää Windows-tietokoneeseen DUALSHOCK®4:n langattomalla USB-sovittimella tai yhteensopivalla micro-USB-kaapelilla.

PlayStation VR2

Tarkista Windows®-tietokoneen vähimmäisvaatimukset PlayStation®VR2:n käyttöä varten ja katso, mitä muita laitteita ja sovelluksia käyttöön tarvitaan.

Katso, miten PlayStation®VR2 otetaan käyttöön Windows®-tietokoneella.

Vianmääritys

Sarjanumero sijaitsee langattoman ohjaimen takana, QR-koodin alapuolella.

• Sarjanumero koostuu 17 aakkosnumeerisesta merkistä.

Saat langattoman DualSense Edge -ohjaimen sarjanumeron selville skannaamalla ohjaimen takana olevan QR-koodin.

Sarjanumero näkyy myös langattoman ohjaimen takana, QR-koodin alapuolella.

• Sarjanumero koostuu 17 aakkosnumeerisesta merkistä.

Tutustu PS VR2 -lasien ja PC-sovittimen vianmääritysohjeisiin.

Jos ohjaimen kanssa ilmenee ongelmia, katso lisäohjeita PlayStationin huoltotyökalusta.

Takaisin kategorioihin
Pelit
Palaa

Pelit

Lataaminen ja asentaminen

Jos haluat ladata ja käynnistää pelin, seuraa Steam- tai Epic Games -palvelussa annettuja ohjeita.

Ystävät ja trophyt

1. Avaa PlayStation-peite painamalla vaihto + F1.
  2. Valitse Trophyt.
    Kyseiseen peliin liittyvät trophyt tulevat näkyviin.
  • Avaa PlayStation-peite painamalla vaihto + F1.
  • Valitse Ystävät.
    Ystäväluettelosi avautuu.

PC-pelituki

Tutustu valikoimaan uusia ja tulevia PlayStationin pelejä tietokoneelle.

Ota selvää Ghost of Tsushima™ Director's Cut -pelin PC-versioista, pelin tuetuista kielistä ja siitä, kuinka saat hyödynnettyä ennakkotilausbonuksia.

Onko Helldivers 2 -pelissä verkkopeli- tai moninpelimahdollisuus?

Helldivers 2 vaatii verkkopelaamista. Voit pelata enintään neljän verkkopelaajan kanssa.

• Helldivers 2 tukee alustojen välistä pelaamista.
    Voit pelata yhdessä PS5-konsoleita tai PC:tä käyttävien kavereidesi kanssa.

Mitkä ovat Days Gone -pelin PC-version vähimmäisvaatimukset?

• 64-bittinen suoritin ja Windows 10 -käyttöjärjestelmä tai vastaava.
  • Suoritin: Intel Core i5-2500K 3,3 GHz, AMD FX-6300 3,5 GHz tai vastaava.
  • 8 Gt RAM-muistia
  • Näytönohjain: Nvidia GeForce GTX 780 (3 Gt), AMD Radeon R9 290 (4 Gt) tai vastaava.

Pelien vianmääritys

1. Varmista, että uusimmat Windows-päivitykset on asennettu.
    Kirjoita Windowsin hakupalkkiin Check for updates.
  2. Päivitä ajurit.
    Varmista, että näytönohjaimen, äänikortin, emolevyn ja suorittimen ohjaimet ovat ajan tasalla. Katso lisätietoja valmistajan verkkosivuilta.
  3. Poista SLI tai kahden näytön tila käytöstä.
    Jos käytät kahta näyttöä tai kahta näytönohjainta SLI-yhteydellä, pelissä voi ilmetä ongelmia. Poista SLI käytöstä, irrota ylimääräiset näytöt tietokoneesta ja käynnistä peli uudelleen.
  4. Tarkista internetyhteys.
    Tarkista internetyhteys tai pelipalvelimen tila ongelmatilanteiden varalta.
  5. Asenna peli uudelleen.
    Poista pelin asennus ja asenna se sitten uudelleen.

Joissain peleissä voi lähettää pelin sisäisen virheraportin. Vaihtoehto tulee näkyviin, kun peli kaatuu. Voit lisäksi etsiä apua pelille omistetusta yhteisökeskuksesta.

Jos sinulla on kysyttävää PC-pelin ostamisesta, saat lisätietoa Steamin asiakastuesta tai Epic Gamesin asiakastuesta.

Jos sinulla on kysyttävää pelistä tai tahdot ilmoittaa ongelmista pelissä, vieraile PlayStationin tukisivustolla.

Tarvitsetko apua PC:n virhekoodin etsintään? Hae virhekoodia tai avaa virhekoodikeskus.

Takaisin kategorioihin
Tili
Palaa

Tili

Luo tili

1. Valitse Käyttäjätietojen hallinta ja Luo uusi tili.

2. Lisää tiedot ja henkilökohtaiset asetukset ja valitse jokaisessa näytössä Seuraava .

3. Vahvista sähköpostiosoitteesi. Tarkista sähköpostistasi vahvistusviesti. Vahvista sähköpostiosoitteesi noudattamalla viestin ohjeita.

Tietyissä PC:llä pelattavissa PlayStation-peleissä voit kirjautua PlayStation™Network-verkkoon ja näin käyttää bonussisältöä.

Kirjautuminen PSN-tilillä

Tietyissä PC:llä pelattavissa PlayStation-peleissä voit kirjautua PlayStation™Network-verkkoon ja käyttää bonussisältöä.

1. Yhteensopivien pelien ostaminen, lataaminen ja käynnistäminen, kun PlayStation-peli on pelattavissa tietokoneella.
  2. Siirry pelin päävalikkoon ja valitse Kirjaudu sisään.
  3. Kirjaudu sisäänkirjautumistunnuksellasi tai luo tili.
    Tilin yhdistäminen saatetaan viedä loppuun, kun kirjaudut sisään (tämä vaihtelee pelikohtaisesti).

Yhdistäminen voi tapahtua eri tavoin eri peleissä.

1. Yhteensopivien pelien ostaminen, lataaminen ja käynnistäminen, kun PlayStation-peli on pelattavissa tietokoneella.
    Valitse yksityisyysasetukset ja pelinsisäiset asetukset ensimmäisen käynnistyksen aikana.
  2. Seuraa näytön ohjeita, kunnes näet mahdollisuuden PSN-tilin yhdistämiseen.
    Voit myös nähdä kehotteen.
  3. Anna sisäänkirjautumistunnus ja salasana tai luo uusi tili, jos sinulla ei vielä ole sellaista.

Tilin yhdistäminen saatetaan viedä loppuun, kun kirjaudut sisään (tämä vaihtelee pelikohtaisesti).

Lapsilukko

Tutustu PlayStation® PC -pelien tukemiin lapsilukkoasetuksiin.

Takaisin kategorioihin
Ostot
Palaa

Ostot

Ostot

Voit ostaa saatavilla olevia PlayStation-pelejä alla luetelluilta jälleenmyyjiltä.

Hyvitykset

Jos olet ostanut PlayStation-pelin tietokoneelle, jälleenmyyjäsi voi neuvoa sinua.

Lunasta kuponki

Jos haluat lunastaa kupongin, perehdy jälleenmyyjäsi tarjoamiin ohjeisiin.