Pelivinkkien käyttö PS5-konsoleilla

Lue, miten voit käyttää pelivinkkejä PlayStation®5-konsoleilla ja mitkä pelit tukevat tätä toimintoa.

Pelivinkkien näyttäminen PS5-konsoleilla

Näet pelivinkkejä pelin aikana seuraamalla näitä ohjeita.

1. Siirry ohjauskeskukseen ja valitse kortti, jossa lukee Pelivinkit.
    Lista tavoitteista ilmestyy. Pelivinkkejä on saatavilla tavoitteisiin, joissa on merkintä Pelivinkit.
  2. Valitse tavoite, jota varten kaipaat apua.
    Pelivinkin tiedot ilmestyvät korttiin.
  3. Jos kortti sisältää videon, valitse Toista.
    Palaa peliruutuun painamalla PS-näppäintä.

Mitä pelivinkit ovat?

Oletko jäänyt jumiin PS5®-konsolin pelissä ja tarvitsisit vähän apua? Riippuen siitä, missä kohdassa peliä olet jumissa, voit hyödyntää vinkkejä, neuvoja tai läpipeluuvideoita.

• Pelivinkit-ilmoitukset tulevat näkyviin, kun alat pelata peliä, joka tukee pelivinkkejä.
  • Pelivinkit ovat saatavilla vain niitä tukevissa peleissä.
  • Tuetuissa peleissä voit katsoa toisten pelaajien pelivideoita Yhteisön pelivinkkeinä. Jos osallistut Yhteisön pelivinkit -ohjelmaan, pelivideosi tallennetaan ja julkaistaan automaattisesti, jolloin ne näkyvät Yhteisön pelivinkkeinä.

Yhteisön pelivinkkien ottaminen käyttöön

Voit osallistua Yhteisön pelivinkkeihin sallimalla, että pelivideosi tallennetaan automaattisesti ja että ne lisätään vinkkeihin tarkistuksen jälkeen.

1. Osallistu valitsemalla Asetukset > Näyttötallennukset ja lähetykset > Automaattiset näyttötallennukset > Yhteisön pelivinkit.
  2. Valitse Osallistu.
    Voit peruuttaa osallistumisesi milloin tahansa.

Tässä valikossa voit myös määrittää seuraavat asetukset:

• Kuukausittainen näyttötallennusraja
    Valitse, kuinka monta videota pelaamisestasi tallennetaan kuukaudessa.
  • Julkaistut videosi
    Näet kaikki julkisesti nähtävillä olevat videosi.
  • Yhteisön pelivinkit -ohjelma on saatavilla vain täysi-ikäisten tileille.
  • Jos poistut Yhteisön pelivinkit -ohjelmasta, pelaamistasi ei enää tallenneta tai ladata, julkaistut videosi poistetaan ohjelmasta ja mahdolliset videot poistetaan lopullisesti. Videosi poistetaan myös mahdollisista Pelivinkeistä, joissa ne esiintyivät.

Ohjeita Pelivinkkien käyttöön PS5-konsoleilla

• Sellainen Pelivinkkien sisältö, joka sisältää paljastuksia pelin juonesta, näytetään piilotettuna tapahtumana. Jos haluat katsoa piilotettujen tapahtumien tiedot, seuraa näytön ohjeita.
  • Jos haluat pelata peliä vinkkien selaamisen ohessa, kokeile käyttää Kiinnitä sivulle -toimintoa. Valitse Moniajo vaiheen 3 näytössä. Valitsemalla Moniajo aukeaa asetusvalikko, josta voit lopettaa Kiinnitä sivulle -toiminnon käyttämisen tai siirtää sitä.
  • Valinnat-näppäintä painamalla pääset käyttämään kuulovammaistekstitystä, ääniasetuksia ja moniajoasetuksia tiettyjä pelivinkkejä varten.
  • Jos Pelivinkit ilmestyvät trophyjen tietoruutuun, voit katsoa vinkkejä trophyjen saamiseen.