PlayStation Plus -palvelun käyttäminen tietokoneella

Lue, miten voit käyttää PlayStation®Plus-palvelun PC-sovellusta ja suoratoistaa PlayStation Plus -pelejä tietokoneellasi.

PlayStation Plus -palvelun PC-version vaatimukset

• Aikuisen tili PlayStation Networkiin.
  • Laajakaista, jonka vähimmäisnopeus on 5 Mb/s – suosittelemme langallista yhteyttä.
  • Yhteensopiva ohjain.

Minimivaatimukset

• Windows 8.1 tai 10

• Core i3 2,0 GHz

• 300 Mt vapaata tallennustilaa

• 2 Gt RAM-muistia

• Äänikortti, USB-portti

Suositellut vaatimukset

• Windows 8.1 tai 10

• 3,5 GHz Intel Core i3 tai 3,8 GHz AMD A10 tai nopeampi

• Vähintään 300 Mt vapaata tallennustilaa

• Vähintään 2 Gt RAM-muistia

• Äänikortti, USB-portti

PlayStation Plus -sovelluksen lataaminen PC:lle

1. Vieraile PlayStation Plus -sovelluksen lataussivulla.

2. Asenna ohjaimet näytölle ilmestyvien ohjeiden mukaisesti.

PlayStation Plus -pelien suoratoistamisen aloittaminen PC:llä

1. Käynnistä sovellus ja kirjaudu sisään tilillesi tai luo tili.

2. Yhdistä yhteensopiva ohjain tietokoneeseen. Voit selata ohjaimella tai näppäimistöllä ja hiirellä, mutta pelaamiseen tarvitaan yhteensopiva ohjain

3. Jos et ole tilannut PlayStation Plus -palvelua, valitse jäsenyystaso.

4. Aloita suoratoisto valitsemalla peli.

PlayStation Plus PC:llä – yhteensopivat ohjaimet

• Langaton DUALSHOCK®4-ohjain

Ota huomioon, että jotkin XInput-sovellusliittymää käyttävät PC-yhteensopivat muiden valmistajien ohjaimet toimivat PlayStation Plus -palvelun PC-versiossa, mutta emme takaa niiden täyttä yhteensopivuutta.

Kuulokkeiden käyttäminen PlayStation Plus -palvelun PC-versiossa

• Peliäänet ohjataan joko tietokoneesi kaiuttimiin tai kuulokkeisiin. Kuulokkeiden liittäminen ohjaimeen ei toimi.
  • PlayStation Plus -palvelun PC-versio ei tällä hetkellä tue ryhmien äänichattia.

PlayStation Plus -edistymisen tallentaminen ja siirtäminen

Lue seuraavasta oppaasta, miten voit tallentaa edistymisesi, kun käytät PlayStation Plus -palvelua PS5- ja PS4-konsoleilla tai tietokoneella, ja miten voit siirtää pelitallennuksia suoratoistettujen ja ladattujen PlayStation Plus -pelien välillä.

Usein kysytyt kysymykset

Tukeeko PS Plus -palvelun PC-versio verkkomoninpeliä?
Jos pelaat tietokoneella PS Plus -peliä, jossa on verkkomoninpelitiloja, voit käyttää niitä samalla tavalla kuin levyversiossa tai digitaalisessa versiossa.

Tukeeko PS Plus -palvelun PC-versio paikallista moninpeliä?
Paikallisia moninpelejä tuetaan yhteensopivissa PS Plus -peleissä, mutta PC-tietokoneilla moninpeleissä voi olla enintään kaksi pelaaja.

Tukeeko PS Plus -palvelun PC-versio äänichattia?
PlayStation Plus -palvelun PC-versio ei tällä hetkellä tue ryhmien äänichattia.

Voinko lisätä lisäosia ja DLC-sisältöä PlayStation Plus -valikoiman peleihin?
Lisäosia ja DLC-sisältöä ei voi lisätä PS Plus -peliä suoratoistettaessa. Pyrimme kuitenkin aina varmistamaan, että parhaat mahdolliset peliversiot ovat saatavana PlayStation Plus -palvelussa mahdollisimman nopeasti.