Sådan gendanner du din konto til PlayStation Network

Hvis du mister adgangen til din adgangsnøgle eller adgangskoden til PlayStation™Network (PSN), kan du gendanne din konto online eller på din konsol.

Sådan gendanner du en konto med en adgangsnøgle

Hvis du har adgang til en aktiv adgangsnøgle, kan du logge på og administrere adgangsnøglerne på din konto. Hvis du f.eks. har mistet din telefon, men har en anden enhed, hvor din adgangsnøgle er registreret, kan du logge på Kontohåndtering med den pågældende enhed og derefter registrere en ny adgangsnøgle.

Hvis du ikke  har adgang til en gyldig adgangsnøgle, skal du gendanne din konto.

Sådan nulstiller du en PSN-adgangskode

1. Gå til log ind-siden for Kontohåndtering, og vælg Problemer med at logge ind? > Nulstil din adgangskode, og indtast dit logon-id (e-mailadresse).
  2. Du får tilsendt en e-mail med et sikkert link. Der kan gå et par minutter, før bekræftelses-e-mailen kommer.
  1. Følg det sikre link i e-mailen, udfyld oplysningerne, og opret en ny adgangskode ved at bruge en blanding af store og små bogstaver, tal og specialtegn.

Du kan også skifte til godkendelse med adgangsnøgle for at få en hurtig og sikker log ind-oplevelse.

1. Gå til Indstillinger > Brugere og konti > Konto > Log ind
  2. Tryk på trekant-knappen på logon-skærmbilledet, og vælg derefter Næste. En e-mail til ændring af din adgangskode sendes til det logon-id (e-mailadresse), der vises på dette skærmbillede.
    Der kan gå et par minutter, før bekræftelses-e-mailen kommer.
  1. Følg det sikre link i e-mailen, udfyld oplysningerne, og opret en ny adgangskode ved at bruge en blanding af store og små bogstaver, tal og specialtegn.

Du kan også skifte til godkendelse med adgangsnøgle for at få en hurtig og sikker log ind-oplevelse.

Hvis du har adgang til en PS4-konsol, som du har aktiveret som din primære PS4, kan du nulstille din adgangskode med et par klik – du skal blot have adgang til dit logon-id (e-mailadresse):

1. Gå til Indstillinger > Kontohåndtering > Log på
  2. Tryk på trekant-knappen på logon-skærmbilledet, og vælg derefter Næste. En e-mail til ændring af din adgangskode sendes til det logon-id (e-mailadresse), der vises på dette skærmbillede.
    Der kan gå et par minutter, før bekræftelses-e-mailen kommer.
  1. Klik på linket i e-mailen, og indtast en ny adgangskode.

Du kan også skifte til godkendelse med adgangsnøgle for at få en hurtig og sikker log ind-oplevelse.

1. Gå til Indstillinger > Kontohåndtering > Log på
  2. Tryk på trekant-knappen på logon-skærmbilledet, og vælg derefter Næste. En e-mail til ændring af din adgangskode sendes til det logon-id (e-mailadresse), der vises på dette skærmbillede.
    Der kan gå et par minutter, før bekræftelses-e-mailen kommer.
  1. Følg det sikre link, udfyld oplysningerne, og opret en ny adgangskode ved at bruge en blanding af store og små bogstaver, tal og specialtegn.

Du kan også skifte til godkendelse med adgangsnøgle for at få en hurtig og sikker log ind-oplevelse.

Gendan din konto

Hvis du ikke kan få adgang til din adgangsnøgle, angive bekræftelsesoplysninger for din konto eller åbne e-mailen til nulstilling af adgangskode, skal du kontakte PlayStation Support.

Har du ikke fået en e-mail til nulstilling af adgangskode?

• E-mailen kan være i din spam-mappe.
    Kig i din e-mailindbakke, og søg efter "PlayStation" i alle mailbokse, også mapper med spam/uønsket post.
  • Din e-mailadresse kan være stavet forkert.
    Gentag trinene til nulstilling af adgangskode, og kontrollér, at e-mailadressen, der vises på siden "Glemt din adgangskode?", er den, du bruger til at logge ind på din konto.
  • Har du en barnekonto?
    Kun familieadministratoren kan nulstille adgangskoden til din konto.
  • Der kan være et problem med Kontohåndtering. Nogle gange kan problemer med netværket forsinke e-mails til ændring af adgangskoden. Kontroller netværksstatussiden.
  • Har du stadig problemer?

Skift adgangskoden til din konto online

1. Log ind på Kontohåndtering
  2. Vælg Sikkerhed i sidebjælken.
  3. Klik på Rediger ud for Adgangskode for at skifte din adgangskode.
    Du kan også skifte til godkendelse med adgangsnøgle for at få en hurtig og sikker log ind-oplevelse.
  1. Klik på Gem for at bekræfte dine ændringer.
  2. Du kan nu logge på din konto med din nye adgangskode.
  1. Gå til Indstillinger > Brugere og konti > Konto > Sikkerhed
  2. Vælg Sikkerhed > Adgangskode.
  3. Vælg og bekræft den nye adgangskode, og vælg derefter Fortsæt.
    Du kan nu logge på din konto med din nye adgangskode.
  1. Gå til Indstillinger Kontohåndtering > Kontoinformation og indtaste din adgangskode.
  2. Vælg Sikkerhed Adgangskode
  3. Opret og bekræft den nye adgangskode, og vælg derefter Fortsæt
  4. Du kan nu logge på din konto med din nye adgangskode.

Nulstil adgangskoden til en barnekonto online

Kun en familieadministrator kan nulstille adgangskoden til en barnekonto.

1. Log på Kontohåndtering som familieadministrator.
  2. Gå til Familiehåndtering.
  3. Vælg barnekontoen, og vælg Nulstil adgangskode.
  1. Log på som familieadministrator, og gå til Indstillinger > Familie og forældrekontrol > Familieadministration.
  2. I denne menu skal du vælge barnekontoen og Nulstil adgangskode.
  1. Log på som familieadministrator, og gå til Indstillinger > Forældrekontrol/Familieadministration > Familieadministration.
  2. I denne menu skal du vælge barnekontoen og Nulstil adgangskode.