80710016

Tilkoblingsfeil.

1. Hvis du kobler til Internett via en proxyserver, kan du slå av proxyserveren.
  2. Kontroller nettverkstilkoblingen på en annen trådløs enhet. Dersom du har tilkoblingsproblemer med andre enheter, kan det være en feil med nettverket. Kontakt Internett-leverandøren din for å få mer informasjon.
  3. Kontroller at alt nettverksutstyret støtter trådløsprotokollene 802.11b eller 802.11g.
  4. Hvis det trådløse nettverket er beskyttet av et WEP- eller WPA-passord, må du dobbeltsjekke at dette er riktig angitt.
  5. Tilkoblingen til medieserveren kan forstyrre Internett-tilkoblingen til PlayStation 3-systemet. Deaktiver den ved å gå til XMB-menyen og velg  Innstillinger > Nettverksinnstillinger > Media Server kontakt > Deaktiver før du prøver å koble til PSN.
  6. Kontroller at all fastvare og alle drivere til nettverksutstyret fungerer og er oppdaterte. Gå til produsentens nettsted for å få instruksjoner om hvordan du oppdaterer innstillingene for ruteren.