Slik gjenoppretter du kontoen din for PlayStation Network

Hvis du mister tilgang til tilgangsnøkkelen eller passordet for PlayStation™Network (PSN), kan du gjenopprette kontoen online eller på konsollen.

Slik gjenoppretter du en konto med en tilgangsnøkkel

Hvis du har tilgang til en aktiv tilgangsnøkkel, kan du logge på og administrere passordnøklene på kontoen din. Hvis du for eksempel har mistet telefonen, men har en annen enhet med tilgangsnøkkelen registrert, kan du logge deg på Kontoadministrasjon med den enheten og deretter registrere en ny tilgangsnøkkel.

Hvis du ikke  har tilgang til en gyldig tilgangsnøkkel, må du gjenopprette kontoen.

Slik tilbakestiller du et PSN-passord

1. Gå til påloggingssiden for Kontoadministrasjon og velg Problemer med å logge på? > Tilbakestill passord og angi påloggings-ID-en (e-postadresse).
  2. Du får en e-post med en sikker kobling. Det kan ta et par minutter før du mottar bekreftelses-e-posten.
  1. Følg den sikre koblingen i e-posten, fyll ut opplysningene, og opprett et nytt passord med en blanding av store og små bokstaver, tall og spesialtegn.

Du kan også bytte til godkjenning med tilgangsnøkkel for å få en rask og sikker pålogging.

1. Gå til Innstillinger > Brukere og kontoer > Konto > Logg på
  2. Trykk på trekant-knappen på påloggingsskjermbildet, og velg deretter Neste. Det sendes en e-post for endring av passordet til påloggings-ID-en (e-postadressen) som vises på dette skjermbildet.
    Det kan ta et par minutter før du mottar bekreftelses-e-posten.
  1. Følg den sikre koblingen i e-posten, fyll ut opplysningene, og opprett et nytt passord med en blanding av store og små bokstaver, tall og spesialtegn.

Du kan også bytte til godkjenning med tilgangsnøkkel for å få en rask og sikker pålogging.

Hvis du har tilgang til en PS4-konsoll som du har aktivert som din primære PS4, kan du tilbakestille passordet med noen få klikk – alt du trenger, er tilgang til påloggings-ID-en din (e-postadressen):

1. Gå til Innstillinger > Kontoadministrasjon > Logg på
  2. Trykk på trekant-knappen på påloggingsskjermbildet, og velg deretter Neste. Det sendes en e-post for endring av passordet til påloggings-ID-en (e-postadressen) som vises på dette skjermbildet.
    Det kan ta et par minutter før du mottar bekreftelses-e-posten.
  1. Klikk på koblingen i e-postmeldingen, og skriv inn et nytt passord.

Du kan også bytte til godkjenning med tilgangsnøkkel for å få en rask og sikker pålogging.

1. Gå til Innstillinger > Kontoadministrasjon > Logg på
  2. Trykk på trekant-knappen på påloggingsskjermbildet, og velg deretter Neste. Det sendes en e-post for endring av passordet til påloggings-ID-en (e-postadressen) som vises på dette skjermbildet.
    Det kan ta et par minutter før du mottar bekreftelses-e-posten.
  1. Følg den sikre koblingen, fyll ut opplysningene, og opprett et nytt passord med en blanding av store og små bokstaver, tall og spesialtegn.

Du kan også bytte til godkjenning med tilgangsnøkkel for å få en rask og sikker pålogging.

Gjenopprette kontoen din

Hvis du ikke har tilgang til tilgangsnøkkelen, ikke har bekreftelsesinformasjonen for kontoen din eller ikke kan åpne e-posten om tilbakestilling av passord, må du kontakte oss.

Mottok du ikke en e-post for tilbakestilling av passord?

• E-posten kan være i mappen for søppelpost.
    Sjekk e-postinnboksen din, og sørg for å søke etter «PlayStation» i alle innboksene, inkludert mappene for søppelpost.
  • E-postadressen kan være feilstavet.
    Gjenta trinnene for tilbakestilling av passord, og kontroller at e-postadressen som vises på siden «Har du glemt passordet?», er e-postadressen du bruker til å logge på kontoen.
  • Har du en barnekonto?
    Bare en familieadministrator kan tilbakestille passordet for kontoen din.
  • Det kan være et problem med Kontoadministrasjon. Noen ganger kan nettverksfeil utsette e-postendringer. Sjekk siden for nettverksstatus.
  • Har du fremdeles problemer?

Endre passordet for kontoen din online

1. Logg på Kontoadministrasjon
  2. Velg Sikkerhet fra sidemenyen.
  3. Klikk på Rediger ved siden av Passord for å endre passord.
    Du kan også bytte til godkjenning med tilgangsnøkkel for en rask og sikker pålogging.
  1. Klikk på Lagre for å bekrefte endringene dine.
  2. Du kan nå logge på kontoen din med det nye passordet.
  1. Gå til Innstillinger > Brukere og kontoer > Konto> Sikkerhet
  2. Velg Sikkerhet > Passord.
  3. Velg og bekreft det nye passordet, velg deretter Fortsett.
    Du kan nå logge på kontoen din med det nye passordet.
  1. Gå til Innstillinger Kontoadministrasjon > Kontoopplysninger, og angi passordet ditt.
  2. Velg Sikkerhet Passord
  3. Velg og bekreft det nye passordet, og velg deretter Fortsett
  4. Du kan nå logge på kontoen din med det nye passordet.

Tilbakestille passord for en barnekonto online

Bare en familieadministrator kan tilbakestille passordet for en barnekonto.

1. Som familieadministrator logger du på Kontoadministrasjon
  2. Gå til Familieadministrasjon.
  3. Velg barnekonto og Tilbakestill passord.
  1. Som familieadministrator går du til Innstillinger > Familie- og foreldrekontroll > Familieadministrasjon.
  2. Fra denne menyen velger du barnekontoen og Tilbakestill passord.
  1. Som familieadministrator går du til Innstilinger > Foreldrekontroll/Familieadministrasjon > Familieadministrasjon.
  2. Fra denne menyen velger du barnekontoen og deretter Tilbakestill passord.