CE-30002-5

Programdataene kan være skadet.

1. Slå av konsollen ved å holde nede power-knappen i tre sekunder. Power-indikatoren blinker noen sekunder før systemet slår seg av.
  2. Når konsollen har slått seg av, trykker du på og holder inne av/på-knappen på nytt. Slipp den når du hører et pip til Du hører først ett pip når du trykker første gang, og deretter ett til syv sekunder senere. Konsollen starter opp i sikkerhetsmodus.
  3. Koble til kontrolleren med USB-kabelen, og trykk på PS-knappen på kontrolleren.
  4. Velg Oppdater systemprogramvaren.
  5. Hvis denne feilen oppstår i et bestemt program, markerer du programmet og trykker på knappen OPTIONSSlett. Deretter installerer du programmet på nytt fra en disk eller fra Bibliotek.