CE-30012-6

Det oppstod en intern feil.

1. Hvis systemprogramvaren på PlayStation®4-konsollen ikke er oppdatert, kan du oppdatere den til den nyeste versjonen fra Innstillinger > Systemprogramvareoppdatering.
  2. Hvis det ikke blir bedre og systemprogramvaren er oppdatert, sikkerhetskopierer du de lagrede dataene fra Innstillinger > Administrasjon av lagrede data for program.
  3. Marker programmet med den interne feilen, trykk på knappen OPTIONS på programikonet, og slett programmet. Installer deretter programmet på nytt fra en disk eller fra Bibliotek.