CE-30028-3

Det oppstod en feil under registreringen av systemlagringen eller de lagrede dataene.

Prøv følgende trinn i denne rekkefølgen. Sjekk om feilen er blitt løst etter hvert trinn.

1. Start PlayStation®4-konsollen på nytt.
  2. Opprett nye lagrede data og prøv med de nye dataene. Hvis det fungerer med de nye lagrede dataene, kan det hende at de forrige lagrede dataene dine er skadet.
  3. Slett programmet og installer det på nytt.
  4. Slå av konsollen ved å holde nede power-knappen i tre sekunder. Power-indikatoren blinker noen sekunder før systemet slår seg av. Når konsollen har slått seg av, trykker du på og holder inne av/på-knappen på nytt. Slipp den når du hører et pip til Du hører først ett pip når du trykker første gang, og deretter ett til syv sekunder senere.
  5. Velg Gjenopprett database fra Sikkerhetsmodus-menyen. Test for å se om problemet er løst.
  6. Hvis problemet vedvarer, velger du Initialiser PS4 fra Sikkerhetsmodus-menyen. Sikkerhetskopier de lagrede dataene før du utfører dette trinnet.