Slik løser du CE-34878-0

Det har oppstått en feil i programmet.

1. Lukk programmet, installer den nyeste systemprogramvaren og spilloppdateringer, og start systemet på nytt.
  2. Hvis du har oppgradert systemets harddiskstasjon (HDD), må du installere den originale harddiskstasjonen på nytt.
  3. Hvis feilen oppstår på nytt, må du ta sikkerhetskopi av lagrede data og gå til InnstillingerInitialisering og velge Initialiser PS4.
  4. Hvis feilen oppstår med alle programmer, eller så snart programmet starter, kan du kontakte PlayStations kundestøtte.