Slik løser du CE-38706-4

Kan ikke koble til serveren.

• Hvis du ikke kan koble til en tjeneste utenfor PlayStation™Network, må du kontrollere statusen for den aktuelle tjenesten.
  • PSN™ kan være midlertidig opptatt. Prøv igjen senere.
    Du kan sjekke nettverksstatusen ved å velge Innstillinger > Nettverk > Vis status for PSN-tjenester, eller ved å bruke PC-en eller smarttelefonen for å se statussiden for PSN nedenfor.
  1. Start PlayStation®4-konsollen på nytt.
  2. Start ruteren på nytt.
  3. Kontakt Internett-leverandøren for å kontrollere statusen for Internett-tilkoblingen din.
  4. Tilbakestill ruteren og velg Innstillinger > Nettverk > Konfigurere Internett-tilkobling, og koble deretter til ruteren igjen. Se instruksjonene som fulgte med ruteren for å få mer informasjon.
  5. Oppdater ruteren med den nyeste fastvaren. Se instruksjonene som fulgte med ruteren for å få mer informasjon.
  6. Velg Innstillinger > Nettverk > Test Internett-tilkobling, og kontroller statusen for Internett-tilkoblingen.
  7. Det kan hende at en brannmur eller et annet sikkerhetstiltak forhindrer deg i å koble til nettverket. Sørg for at nettverksenhetene dine ikke blokkerer følgende portnumre:
    • TCP: 80, 443, 3478, 3479, 3480
    • UDP: 3478, 3479