Slik løser du NP-38496-0

Share Play kan ikke startes fordi opplastingshastigheten er lavere enn 2 Mbps.

For å få den beste Share Play-opplevelsen må både du og vennen din ha en rask Internett-forbindelse med minst 2 Mbps.

1. Hvis du kan, bør du bruke en nettverkskabel for å koble PlayStation®4-konsollen til nettverket.
  2. Hvis du bruker en Wi-Fi-tilkobling, plasserer du PS4™-konsollen og ruteren i nærheten av hverandre, uten hindringer imellom.
  3. Kontroller om andre enheter på nettverket bruker mye båndbredde. Vent til disse er ferdige.
  4. Gå til Gruppe > Innstillinger for gruppe > Videokvalitet for Share Play , og angi både Oppløsning og Bildefrekvens som Standard. Du trenger en høyhastighets Internett-forbindelse for å bruke Share Play med innstillingen  Høy.
  • Test tilkboblingshastigheten ved å gå til Innstillinger > Nettverk > Test Internett-tilkobling.