NP-40833-8

Det oppstod en feil under tilkoblingen til serveren.

Prøv følgende:

1. Sjekk PlayStation™Network-statussiden for å se om det er registrert nettverksfeil.
  2. Hvis du bruker en trådløs tilkobling, kan du prøve å flytte PlayStation®4-konsollen nærmere ruteren og fjerne eventuelle tilkoblingsforstyrrelser mellom enhetene.
  3. Utfør en Internett-tilkoblingstest fra Nettverksinnstillinger.
  4. Slå av ruteren, og vent i minst fem minutter før du starter den på nytt.
  5. Prøv å bruke en kablet Internett-tilkobling hvis det er mulig.
  6. Oppdater ruteren med den nyeste fastvaren. Hvis du vil ha mer informasjon om hvordan du oppdaterer, kan du kontakte produsenten.
  7. Prøv om mulig å åpne portene. TCP: 80, 443, 3478, 3479, 3480 og UDP: 3478, 3479, 49152 til 65535. Kontakt Internett-leverandøren hvis du vil ha mer informasjon om hvordan du åpner porter.