Slik løser du NP-41772-1

Det oppstod en feil under aktiveringen av en primær PlayStation®4-konsoll.

En annen PS4™-konsoll er aktivert som din primære PS4-konsoll.

Hvis du vil endre den primære PS4-konsollen, må du deaktivere den nåværende primære PS4-konsollen.

1. På den primære PS4-konsollen går du til Innstillinger > Kontoadministrasjon > Aktiver som din primære PS4.
  2. Velg Deaktiver > Ja.
    Nå kan du aktivere en ny primær PS4-konsoll.

Hvis du ikke får tilgang til den primære PS4-konsollen, er det fremdeles mulig å deaktivere (og logge av) alle enheter som er knyttet til kontoen din. Du kan bare deaktivere konsollene dine én gang hver sjette måned.

1. Logg på Kontoadministrasjon.
  2. Velg Enhetsadministrasjon > PlayStation-konsoller > Deaktiver alle enheter.