1204-0/">

NW-31204-0

Det oppstod en feil under nettverkstilkoblingen.

Prøv følgende trinn:

1. Utfør en Internett-tilkoblingstest ved å velge Innstillinger > Nettverk > Test Internett-tilkobling.
  2. Hvis du bruker en trådløs tilkobling, kan du prøve å flytte PlayStation®4-konsollen nærmere ruteren og fjerne eventuelle tilkoblingsforstyrrelser mellom enhetene.
  3. Slå av ruteren, og vent i minst fem minutter før du starter den på nytt.
  4. Prøv å bruke en kablet tilkobling hvis det er mulig.
  5. Oppdater ruteren med den nyeste fastvaren. Hvis du vil ha mer informasjon om hvordan du oppdaterer, kan du kontakte ruterleverandøren.
  6. Prøv om mulig å åpne portene. TCP: 80, 443, 3478, 3479, 3480 og UDP: 3478, 3479, 49152 til 65535.
    Kontakt Internett-leverandøren hvis du vil ha mer informasjon om hvordan du åpner porter.