Slik løser du NW-31247-7

Nettverkstilkoblingen ble tidsavbrutt.

Nettverkstilkoblingen din er sannsynligvis ustabil eller ikke sterk nok.

1. Hvis du bruker en Wi-Fi-tilkobling, plasserer du PlayStation®4-konsollen og ruteren i nærheten av hverandre, uten hindringer imellom.
  2. Det kan hende at andre enheter på nettverket bruker mye båndbredde. Vent til disse er ferdige.
  3. Kontroller tilkoblingsstatusen til PS4®-konsollen i Innstillinger > Nettverk > Test-Internett-tilkobling.