Slik løser du NW-31297-2

Kan ikke koble til trådløst nettverk.

Kunne ikke koble til Wi-Fi-nettverket fordi Wi-Fi-passordet ikke er riktig angitt på PlayStation®4-konsollen, eller fordi det trådløse nettverket er opptatt.

Gå til Innstillinger > Nettverk > Konfigurere Internett-tilkobling for å konfigurere nettverksinnstillingene igjen.

Hvis feilen bare oppstår i en begrenset periode, kan det hende at det trådløse nettverket er opptatt og forhindrer tilkoblingen. Prøv å koble andre enheter fra det trådløse nettverket, og kjør en ny Internett-tilkoblingstest under Innstillinger > Nettverk > Test Internett-tilkobling. Hvis du ikke kan koble andre enheter fra det trådløse nettverket, kan du prøve Internett-tilkoblingstesten på PS4®-konsollen senere.