SU-30696-4

Kunne ikke oppdatere systemprogramvaren. Oppdateringsfilen kan være ødelagt.

• Hvis du oppdaterer PlayStation®4-konsollen via Internett, kan du gå til Innstillinger > Systemprogramvareoppdatering og prøve å oppdatere på nytt.
  • Hvis du oppdaterer via en USB-lagringsenhet, prøv å oppdatere systemet via Internett. Gå til Innstillinger > Systemprogramvareoppdatering > Oppdater via Internett.
  • Hvis dette ikke er mulig, kan du laste ned den nyeste systemprogramvareoppdateringen fra en nettleser. Deretter må oppdateringen installeres med riktig mappestruktur via en USB-lagringsenhet.
  • Hvis du fortsatt opplever problemer med systemprogramvareoppdateringen, kan du prøve å oppdatere i sikkerhetsmodus (Alternativ 3).