Slik løser du SU-42118-6

Det oppstod et problem under oppdatering av systemprogramvaren for PlayStation®4-konsollen.

Prøv følgende:

1. Slå av og koble fra konsollen.
  2. Slå av ruteren/modemet, og vent i minst fem minutter før du slår på ruteren/modemet igjen.
  3. Koble konsollen til igjen, og start den på nytt.
  4. Velg Varslinger i funksjonsområdet på PS4™-konsollen, merk oppdateringsfilen, og trykk på OPTIONS-knappen, og velg Slett.
  5. Velg Innstillinger Systemprogramvareoppdatering

Hvis oppdateringen mislykkes igjen, kan du gå til systemprogramvarehåndboken nedenfor for å få neste trinn.